Framme...

... i Göteborg nu! Ska sova nu så vi orkar upp och äta en god hotellfrukost innan schemat för dagen startar. Skriver mer imorgon! Kram och godnatt!!


Helg och GÖTEBORG!!

Nu har jag helg och imorgon åker jag till GÖTEBORG!! på Finnkampen! Hoppas vi hinner med lite annat också. Ska åka med Gästriklands Friidrottsförbund och bo på hotell!! Det var verkligen längsen jag gjorde det nu... Ska bli kul att åka själv faktiskt men jag kommer väl att sakna pojkarna redan på bussen ner om jag känner mig själv rätt!! :)
 
Har ju inte skrivit på ett tag igen nu men jag har haft fullt upp, L har varit sjuk mm. Men det får bli som det blir, jag skriver när jag har tid helt enkelt! :) Har precis fixat med en massa försäkringsgrejor till L då han slog huvudet i fredags på förskolan... :( Tur att personalen är så fantastiska där! TACK!! :)
Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i tid imorgon! Kram och godnatt!!

Kräftskiva!!

Ikväll har jag och Maria haft kräftskiva! :-) Tack för att ni ville komma och gjorde kvällen så bra! Och kul att så många ville komma också! :-)

Nu har jag jobbat en vecka också, det är så kul och jag trivs jättebra! :-)

Imorgon blir det städning på logen efter kräftskivan men sen hoppas jag att jag hinner med lite shopping också! :-)


Storhandling!

Nu har jag börjat jobba på riktigt! Känns kul men jag är helt slut på kvällarna när jag kommer hem. Är ju inte alls van att kliva upp klockan sex och absolut inte fem på morgonen. Killarna är också trötta på morgonen, de brukar ju sova till nio annars! Jag har jobbat tre dagar nu men det känns som att jag varit där hur länge som helst. Jag trivs väldigt bra! :-)

Ikväll har jag och Maria varit till stan och storhandlat en massa till kräftskivan, en massa blöjor blev det också såklart! :-)
Nu måste jag sova, men jag hade sån tur att jag fick byta tid på jobbet med en imorgon så istället för att gå upp fem! kan jag sova till sju i alla fall!! :-)



En vanlig söndag...

...har det varit idag. Vi åt frukost och så sprang jag med Haiwa ner till Bengt och Lena och så hem igen. J cyklade med killarna och Malva med oss. Sen kom mamma och pappa på mat och de åkte hem precis.

Ikväll blir det bad för killarna igen och vi ska försöka få de att sova lite tidigare ikväll då de ska på Humlan tidigt imorgon igen.


Lördag

Så var det lördag igen, fast nu är den dagen slut alldeles strax också i och för sig!! Har sprungit idag, det var fruktansvärt kvavt så det gick tungt i början tyckte jag men sen gick det bättre och bättre i alla fall! :-)

Sen åkte jag mot stan där jag gjorde ett stopp vid Barnens Hus, vilket var helt onödigt visade det sig! :-( Skulle handla regnkläder till killarna men de var slut för länge sen såklart... :-(
Så det var bara att åka vidare till Läkerol Arena för lite jobb igen, Brynäs spelade mot Bern. Jag har ingen aning om hur matchen slutade men kul att jobba var det. Nu dröjer det lite till nästa gång jag ska jobba där igen men det känns som jag kommer att ha fullt upp i alla fall!!
Nu säger jag godnatt för idag!!


Första dagen på jobbet!

Idag var det första dagen på nya jobbet på Myggan! :-) Det var roligt att träffa alla nya jobbarkompisar och det ska bli spännande att träffa alla nya barn på måndag!
Vi planerade en massa, fixade platser till barnen och gick igenom en massa rutiner mm. Dagen gick fruktansvärt fort måste jag säga. Killarna var på Humlan idag och det var första dagen för L att vara själv där, ja, A var ju också där men utan mig eller J. Det hade gått jättebra i alla fall så det är verkligen skönt! Hoppas att det går lika bra nästa vecka också! :-)
 
Efter att ha jobbat klart på Myggan var det bara att åka raka vägen till Gävle för jobb på Läkerol Arena igen! Kul att träffa allt folk där också! Nu har jag precis kommit hem och hämtat killarna hos farmor och farfar och lagt de i säng igen här hemma. Jag ska jobba imorgon igen på Läkerol Arena så det är väl bara att lägga sig och sova lite nu antar jag!
Godnatt för idag säger jag!

Sista dagen som föräldraledig

Idag var det min sista dag som föräldraledig... Börjar som sagt att jobba igen imorgon, heltid som förskollärare. Det ska bli spännande och kul att också prova på att jobba med barn i den åldern! :-)

Sista dagen på inskolningen för L var det idag också, det har verkligen gått bra måste jag säga! Kul att även han trivs så bra! :-)

Har tränat idag också såklart, sprungit idag men det blev bara en halvtimme då det var så fruktansvärt varmt! 23 grader i skuggan var det när jag sprungit klart klockan 18!!! Det var tungt idag i värmen men det kändes ändå bra med tanke på det.

Imorgon blir det jobb till 16 först och sen ska jag vidare till Läkerol Arena och jobba där 17-21! :-) Så då hinner jag tyvärr inte med någon träning alls imorgon. :-(

Var till Jerry och Maria ikväll då Jerry fyllde år idag, A lekte såklart en massa med Evelina!


Inskolning

Idag var första dagen på inskolningen för L på Lurbergsgården. Det verkade som han tyckte det var roligt och det tyckte absolut storebror som var så stolt att lillebror började med honom på förskolan!

Nu har jag precis kommit hem från en träningsrunda på cykeln, det blev 23 km idag. Det var motvind på hemvägen så då gick det lite saktare men jag är väldiggt nöjd att det gick så bra i alla fall!

Personalmöte

Ikväll har jag varit på personalmöte på Läkerol Arena! Kul att träffa alla därifrån igen. :-) Första elitseriematchen är 13 september, tyckte nyss jag var där och jobbade på finalerna!

Tidigare idag var vi till Maria S och barnen. Planerade det sista till kräftskivan, synd att det inte är så många som kommer bara. 38 som anmält sig bara... Av 100 st!! Tycker det är dåligt att man inte ens kan höra av sig om man kommer eller inte!!!

Inskolning imorgon på Lurbergsgården för L! Spännande att se hur det blir. A tycker att det ska bli jättekul att börja "jobba" igen som han säger, att hans "semester är slut" :-)


Seg och stum

Har varit ut och tränat nu på kvällen. Sprang ner på ön till mamma och pappa där jag hade träningscykeln så jag tog den därifrån och cyklade en timme. När jag hade en kilometer kvar på löpningen blev jag så seg och stum så det kändes som jag inte kom nånstans... :-(

Hoppas det känns bättre imorgon!

Tidigare idag var vi ner på Stavgården på Hembygdsdagen. Så mysigt det var!


Teater och träning

Idag har jag och killarna varit på teater med svärmor. "Trassel i Trollskogen", det var riktigt bra. :-)

Nu har jag vart ut och sprungit en runda och Haiwa fick följa med hon också. :-) Men det blev en kortare runda idag, det blev bara en halvtimme då det var så kvavt ute och tungt gick det... Får ta nya tag imorgon!!

A hjälpte mig att städa på förmiddagen också, så duktig kille!! :-)


FREDAG!!!

Så var det fredag igen! Vad fort veckorna går... Om EN vecka har jag börjat jobba igen efter att varit hemma i ett år och tre månader!! Tyckte att jag slutade jobba ju... :-)

Idag har jag jag och killarna varit till Valbo med min moster och handlat, hann med Owe Jansson och IKEA! :-) J är och jobbar på kolmilan på Stavgården ikväll och inatt så vi var där en sväng och tittade nu innan vi kom hem. Killarna sover nu så då kan jag sitta här framför datorn en liten stund. :-)
Har inte skrivit här på några dagar nu, har tränat en del sen dess, ja varje dag såklart utom idag då jag var tvungen att ta en vilodag igen. Har sprungit och så cyklat.
 
Igår kväll hade vi friidrottstävlingar uppe på IP för de yngsta 7-9 år som tävlade i Mini Cupen. 60 barn som startade!! Det gick riktigt bra och jag hoppas barnen tyckte det var roligt också!

Nu ska jag faktiskt ta ett glas vin och titta på OS, så hejdå för idag!

Två år sedan...

Idag är det precis två år sedan jag och J gifte oss! :-) Vad fort tiden går. Har tränat idag igen, sprang en runda på 5 km. Det gick riktigt bra så det var jättekul! Sprang med syrran så jag fick springa lite längre och i min fart och så hakade hon på en bit så långt hon orkade när jag kom tillbaka. Alltid roligare att springa med någon mer. :-) Och bra att man kan springa tillsammans så det ger båda någonting fast man är olika bra tränade. :-) Emilia fyllde 18 år idag så vi har varit där nu ikväll och grattat henne. Fick jättegod smörgåstårta, tårta och gott vin. Tack så mycket! :-) Nu ska jag sova så godnatt!!


Myggjävlar!!

Idag har jag varit ut och plockat kantareller, ALDRIG mer säger jag!!!

Så fruktansvärt med mygg så man fick panik!!! Hittade i och för sig ganska mycket kantareller men annars var det verkligen inte kul...


Söndag...

Söndag igen, semestern är slut för J som börjar jobba igen imorgon. Jag och killarna är lediga en vecka till i alla fall. Blev bjuden på fika hos grannarna på förmiddagen och sen åkte vi ner på ön där A sovit hos mamma och pappa. Har vart ut sprungit en runda men det gick fruktansvärt dåligt då jag inte hade medicinen med mig... Hade inte räknat med något annat heller. Jag var ju med i tidningen i onsdags efter sista dansen på ön också, då jag stod i entrén i början av kvällen. Tur att det bara är en stund i början jag stått där eftersom det är mycket roligare att stå i öltältet!


Lördag!!

Idag är det lördag igen!! :-) Har varit på torgmarknad på förmiddagen och tittat på en massa fina saker, hittade ett par vantar till killarna som jag köpte av Amanda! :-) Sen var jag till gymmet och tränade, egentligen är det hemskt att vara inne och träna nu men det var det enda jag fick med syrran på så då fick det bli det idag. L badade idag också, han tycker det är så kul med vatten! :-)


Ålandskryssning

Idag har vi varit på kryssning till Åland över dagen med mamma, pappa, syrran och hennes kille. Och såklart träffade vi några Hedesundabor som man alltid gör! :-) Killarna tyckte det var spännande att åka jättestor båt till ett annat land! :-)


Torsdag kväll

Så är det redan torsdag... Idag har jag vart med mamma och pappa till stan tillsammans med syrran och hennes kille som är här nu. Jag köpte tapeter till killarnas rum, det blev Blixten-tapeter och gissa om det var någon som blev glad när jag kom hem!!! :-) Ikväll har J vart på fisketävling så jag och killarna var hos mamma och pappa och hade det mysigt bara. Nu blir det godnatt, vi ska upp tidigt imorgon!


Sova!!!

Har precis kommit hem från ön, klockan är 5.00 och nu vill jag sova!!! Men det var verkligen kul att jobba ikväll plus att det blev en riktigt bra förtjänst måste jag säga!! :-D Nu ska jag sova i alla fall! God natt!!!


RSS 2.0