Vab idag

Idag har vi haft en hemmadag jag och killarna! De var hängiga igår kväll så det var lika bra att vara hemma med dem och vila.

Men idag har de varit pigga i alla fall. Skönt ändå, aldrig roligt när barnen är sjuka!

Vi har precis ätit tacos till middag och nu ska vi åka och hälsa på Jerry & Maria och deras tjejer! :)




Heja LEKSAND!!!

Och så vann det bästa laget ikväll igen! :) Vi tittade på matchen här hemma och hade trevligt. Totte var här en stund och hälsade på. :)

Jag var på skidmöte angående vår tävling som vi var tvungna att ställa in på nyårsafton... :( Nu hoppas vi på liiite mera snö så kan vi kanske snart ha tävling i alla fall! :)

Läkarbesök!

Har varit på läkarbesök nu på eftermiddagen! :)

Har ju så fruktansvärt ont i knät efter att jag tränat... :( Och är samtidigt förkyld ständigt känns det som... :(

Knät var överansträngt av all löpträning så det får jag ta det lite lugnt med ett tag. Nu har ju snön kommit och det går att åka SKIDOR vilket är ännu bättre!!

Läkaren skickade en remiss till öron,näsa,hals-mottagningen för koll av hals och näsa! :) Jag andas ju aldrig med näsan och har aldrig gjort det! Lät som det var en bidragande orsak plus att jag hade stora polyper och även stora tonsiller i halsen...? Får se om jag får operera, hoppas på det iaf så kanske det blir bättre. 


Tillbaka igen!

Tadaa... Nu har jag inte skrivit på nästan en hel månad! Ni är några som frågat varför jag inte skrivit på ett tag... Skälet till det är att jag fått några kommentarer som gjort att jag inte orkat eller velat skriva men nu skiter vi i alla avundsjuka människor!!



RSS 2.0