Utställning

Idag har hela familjen varit i Tierp på hundutställning. Både Haiwa och Malva var fina tjejer idag. :-) Jonas gick med Haiwa och jag gick med Malva. Malva var duktig och fick hederspris, Haiwa vann tikarnas jaktklass och kom sedan tvåa totalt av alla tikar, hon är nu klar dubbelchampion! Gissa om det är någon som är glad här hemma!


Lördag på Läkerol

Idag vaknade jag och killarna klockan nio, tio var det dags att åka till stan för lite jobb. Jag har haft en lördag på Läkerol Arena jag, 11-18 i bistron med några andra trevliga tjejer.

Och eftersom jag har en så underbar man så var det bara att sätta sig och äta en fruktansvärt god middag när jag kom hem! :-)

Johan kom på besök ikväll också, alltid lika trevligt! Nu blir det sova så man orkar upp tidigt imorgon på hundutställning.

Godnatt!!!


Mary Kay

Såå trött idag... Jag hade klockan ställd på sex imorse, funderade ett tag vad det var som lät innan jag fattade!! Somnade inte förrän tre inatt så jag sov inte många timmar alls... :-( Fattar inte varför, jag brukar aldrig ha svårt för att somna!?

Hade Mary Kay visning hemma hos mig igår kväll, tack för en trevlig kväll tjejer!!


Heldag på jobbet!

Idag har jag haft en heldag på jobbet. Slutade halv fem och sen hade vi möte från halv sex till åtta. Har alltså inte hunnit mer idag än att jobbat...

Träffade i alla fall Anton när jag kom hem innan han somnade precis. Liam får jag träffa igen imorgon eftermiddag efter jobbet... Tråkigt, men det är som det är. Tur att de är hemma och sover i alla fall så jag kan se dom och mysa lite.

Nu är det dags att sova för mig med då väckarklockan står på 5.00 imorgon... Börjar jobba sex så det är bara att kliva upp då!

Kram och godnatt från mig!


Lördagens fynd

Här kommer en bild på lördagens fynd från klädbytardagen som jag lovat!
Killarna fick även en ny traktor att ha ute och köra med, en FORD! Gissa om det var två killar som var glada. Anton tyckte att han skulle ha den då den var större och hade större vagn än den de redan har, "så kan Liam ta den röda för han är mindre!" ;)

Man slutar aldrig att förvånas...

Har jobbat idag igen efter att varit hemma hela förra veckan. Skönt att vara tillbaka igen, och roligt att höra att man varit saknad av både personal och barn! :-)

Sålde förresten för 2445 kr på klädbytardagen också, synd att jag inte fick alla pengar som var mina, men men...


Tack!!

Ett STORT TACK!! till Johan och Carina! Som vi fick en diskmaskin av idag. :-) Så nu slipper vi handdiska.

Idag har vi haft en riktig slappardag, :-) Har i alla fall packat lite älgkött och gjutit så vi kan sätta upp utelampor. Nu är det Moraeus på tv! Vi hörs!!


Klädbytardag!

Så har det varit klädbytardag idag. Tack för att ni handlade så mycket av mig! :-) Sålde för 2300 kr!! Så bra att inte behöva släpa hem massa saker sim bara tar plats och inte används längre! :-)
Såklart handlar man ju lite själv också men det blev lite skor och kläder till killarna och en traktor såklart!!
Det går inte att ladda upp bilder nu så de kommer senare!

Nu är mina kära föräldrar här på mat och leker med killarna, nu ska vi ha mys framför tv:n.


Sökes!

En ny diskmaskin!!! Den stod bara och lät, till och med efter att jag slagit av den!!? Fick dra ur sladden för att den skulle bli tyst! Så om det är någon som har en bänkdiskmaskin över så är jag väldigt intresserad!! :-)

Fick skrapa rutorna på bilen imorse, nu är det snart vinter...


Ny människa

Tänk vad en dusch kan göra!! Känner mig som en ny människa just nu! Hoppas det håller i sig ett tag, en timme kan jag väl få känna mig pigg i alla fall??


Torsdag och vila

Så var det torsdag igen, snart har det gått en vecka igen. I alla fall en jobbarvecka! Fast jag inte har jobbat alls den här veckan... :-( Tycker det är såå tråkigt att vara hemma och vara sjuk! :-(

Ska till Marie klockan fyra och klippa mig i alla fall, hon ringde nu och hade fått ett återbud! Så snäll hon är som ringer tycker jag!! :-)

Detta är vad jag lever på denna vecka, inget vidare... :-(


Sovdag

Idag har jag haft en riktig sovdag! Killarna har varit på förskolan så jag har fått vila och sovit en massa idag, hoppas jag blir frisk snart. Blir hemma resten av veckan i alla fall, lika bra att vila ordentligt så man inte blir hemma ännu längre!

Har en liten brandman här hemma som gärna är med på kort! :-)


Sjuk.nu

Inget vidare att var sjuk... Är sämre idag än vad jag var igår.  Feber, huvudvärk och ont i halsen, hoppas det vänder till imorgon så jag kan jobba på torsdag!
Måste tyvärr vara hemma imorgon också men då ska killara få vara på förskolan så jag kan vila ordentligt och sova en massa plus att de behöver leka en massa så de inte klättrar på väggarna. Man får så dåligt samvete när man själv inte är pigg och de ska behöva rätta sig efter det och inte få leka som de vill. Båda killarna ÄLSKAR ju att vara ute också och det är inte att tänka på ens när man mår såhär! Skönt i alla fall att jag inte är sjuk så ofta men jobbigt ändå när man väl är det!!
 
Sen har jag ju fortsatt att ringtTELIA och bråkat på dem!! Jag är så LESS på dem just nu så ni skulle bara veta!! Först ringer en återförsäljare för dem och säljer saker och sedan får man inget paket fast de lovar att det ska komma inom två veckor... När man ringer och frågar vet de inte varför och lovar att ringa upp, vilket kärringen NATURLIGTVIS INTE gör!!! Så ringer man några dagar senare och pratar med en kille men eftersom det var fredag så skulle han ringa upp på måndagen, vilket var igår. Och kan ni tänka er, han ringde faktiskt! Men nu till det helt sjuka!! Problemet att vi inte fått det än var att "stationen" här var FULL sa han!! 16! oktober kan det finnas mer platser! HAHAHAHA!!! Och jag som sa upp vårt mobila bredband från och med 5:e september.... Vi har alltså inte haft internet sen dess!! Idag ringde jag som sagt upp TELIA igen, och såklart blev det TVÅ samtal innan jag fick rätt! Den första jag pratade med sa att jag var tvungen att köpa en samtalscheck på ICA! Men den andra fattade att det var de som gjort fel och gav oss en månad gratis i alla fall!!
 
Och inte blir det någon träning heller, först var det svårt att få till då J är borta och nu går det inte alls när jag är sjuk! Ger mig F*N på att jag blivit sjuk när jag inte tränat ordentligt!!!
Nej, nu blir det läggdags snart för min del!! GODNATT!! 

Kl 6.27...

Var det en liten kille som var jättepigg imorse... Dock INTE jag!!! Känns som om jag skulle varit överkörd av ett tåg eller nåt... :( Feber, huvudvärk, ont i halsen och till och med tänderna... :(

Tur att killarna är pigga i alla fall!


Sjuk och sjukhuset

Idag är jag sjuk... :( Vaknade imorse med fruktansvärd huvudvärk och feber. Tur att jag tagit semester!!! Men så bra att jag får ändra det till en sjukdag istället!! :) Killarna och jag har tittat på Nalle Puh hela dagen! På eftermiddagen var jag till sjukhuset en sväng för att visa upp en liten koll och det gick bra.
Nu ska jag och A sova, L sover redan. Hoppas jag är piggare imorgon!! Godnatt!


Brandstation

Idag var det öppet hus på brandstationen så då var jag och grabbarna dit en sväng och tittade. De fick varsin hjälm och tidning. Vi fick även se då brandmännen klippte av ett tak på en bil!


Trevligt besök

Idag har vi haft besök av fyra tjejer, Amanda och tjejerna var här och lekte en stund! :) Det var alldeles för länge sen nu så det var jättekul tycker både jag och grabbarna! Nu måste vu ta tag i det igen! :)


Shopping

Idag har jag och grabbarna haft en shoppingdag! :) De fick nya overaller till vintern, jag fick nya stövlar till jobbet, lite träningskläder och två tröjor. Det går fort att göra av med pengar om man vill!! :) Killarna var duktiga men jag kan ju inte påstå att de tycker att det är jättekul att gå i affärer precis... :)


Fredag

Så var det fredag igen! Har jobbat en vecka igen, vad fort veckorna går när man har kul på jobbet! Jag trivs såå bra, hoppas jag får fortsätta efter jul också! :)

Ikväll har jag både skruvat gips och spacklat väggarna i killarnas rum. Får fortsätta imorgon... Nu ska jag sätta mig i soffan en stund innan jag måste sova.


En helg i Dalarna!!

Har haft en härlig helg i Dalarna jag och killarna. Passade på att åka dit när J ändå är på älgjakt. Vi åkte i fredags eftermiddag och kom hem nu ikväll.

Vi har varit hos min mormor och morfar och hos min farmor och farfar och hälsat på! :) Jag har fått en massa gamla kort på en massa gamla släktingar från långt in på 1800-talet! Så nu ska jag göra i ordning en massa tavlor tänkte jag. Det gäller bara att få tag i fler ramar... Ingen som har såna här svarta ovala ramar med guldkant inuti som ni vill bli av med?? :) Kortet är på min mormors farmor och farfar! :)

Nu är det dags att sova, ska ju upp och jobba imorgon igen! Godnatt från Solsidan.


Hemma igen

Har precis kommit hem från en jättetrevlig helg i Göteborg. Roligt att se på Finnkampen och såklart att jag vann hela tipset vi hade i bussen ner, BÅDA dagarna också!! :)
Vi hade konferens på förmiddagarna och så kollade vi på friidrott på eftermiddagarna. På lördag kväll var vi även på Avenyn och åt god mat.
Imorgon blir det upp och jobba så nu måste jag blunda så jag orkar upp. Kram och godnatt!!


RSS 2.0