30 cm

SNÖ!! Åh vad härligt! Och det blir mer så det snöar hela tiden! :-) Jag som älskar snö tycker det är jättemysigt ute nu. :-)

Imorgon ska jag och killarna göra adventsfint inne och ute, vi ska ställa fram stakarna och fixa lite annat smått och gott!

Dags att sova nu!
Kram & Godnatt!!!


Fredag!!

Slut på den här veckan också, och så mycket snö det kommit! :-) Mindre kul att skotta bara... Helt slut efter att skottat en hel del själv, tur att man har en sån snäll svärfar som hjälper en med det sista! :-) Tack så jättemycket!!! :-)

Idag har det varit mycket på jobbet då vi var tre personal för lite i hela huset... :-( Men det gick det med till slut med lite pusslande!

Var till mamma och pappa och fick mat ikväll, A:s favoriträtt (förutom pannkaka då): kantarellsoppa!! Jag håller med honom, den är fruktansvärt god!! :-)


Äntligen kväll

Så blev det äntligen kväll idag med, har varit en lång dag med möte på jobbet. Jag kom inte hem förrän halv nio ikväll. Tur att farmor kunde hämta killarna, Tack!! :-)
Jobb imorgon och sen är det helg! Ska bara ta det lugnt och mysa med killarna. :-) Så ska vi göra advent här hemma också. Kram och godnatt!! /Camilla


Adventsblommor

Ikväll har jag varit på Plantagen på kundkväll. Roligt att handla lite adventsblommor som jag redan planterat! :-) Kul med lite nytt i köksfönstret. Ska snart sova då jag sovit lite två nätter nu då jag börjat tidigt två dagar i rad.
Imorgon blir en lång dag då jag har möte på jobbet så jag inte är hemma förrän åtta...


Godnatt!

Nu säger jag godnatt! Börjar jobba 6.00 imorgon också och jag vet hur trött jag kommer vara... Ska med Eva-Britt på pysselkväll på Plantagen imorgon kväll! :-) Det ska bli riktigt kul. Ska försöka åka in med datorn imorgon också om jag hinner då den är fruktansvärt seg... Har inte haft den så länge så det borde dom fixa tycker jag!!
Har broderat lite ikväll då Maria kom och ville ha lite hjälp med stickningen! :-) Alltid lika kul! :-)
Godnatt från mig!
Kram /Camilla


Trött

Godmorgon!!!!
Är på jobbet nu, började 6.00 idag och nu är jag så trött... Men jag slutar ju tidigare i alla fall. Skönt att vi är friska nu men vi äter fortfarande penicillin och ska göra det den här veckan också. Sen ska det väl vara slut på sjukdomar ett tag hoppas vi! Känns som vi varit sjuka klart för det här året samt nästa år också redan! :-)


Fest!!!

På väg till Avesta på fest nu! :-)
Ska bli kul att träffa alla trevliga människor! Skål och hej! :-)


Vinterstudion!

Äntligen har vinterstudion börjat! :-)
Lycka till idag nu alla som ska köra! :-) Kul att se från Gällivare, kommer ihåg när jag var där och tävlade och det gick fruktansvärt bra!! Kul! :-)

Är såå sugen på att tävla igen men just nu finns inte tiden för att träna så mycket som krävs...


Helg!!

Nu är det helg igen, jag har ju i och för sig inte jobbat på en och en halv vecka men det är ju alltid kul med helg. :-)
Nu smittar vi inte längre i alla fall så det är skönt! Var och handlade jag och killarna med mamma och pappa i eftermiddag/kväll. Imorgon ska vi till Avesta på middag, det ska bli kul att träffa alla men lite nervös är jag ifall jag förstår all norska...? :-)
Det är mycket lego- och duplobyggande nu för A, idag är det flygplan som har tillverkats!


Myskväll

Nu har vi myskväll, jag och J. Killarna sover så skönt och snart ska jag också sova så jag blir pigg så fort som möjligt! Är redan bättre idag men nu vill jag bli helt frisk så jag kan börja träna igen!!! NUU!!!!!!!!!!!!!
Vi har haft problem med att få i Anton penicillin, vi har tvingat i honom, blandat med allt möjligt... Men nu ikväll gick det hur bra som helst!!! När han fick ta sprutan och trycka själv i munnen!!!! :-) Vad härliga barn är!!! :-)


Torsdag idag

Och vi är hemma hela familjen då vi äter penicillin. Har bara vilat hela dagen. Killarna har precis badat!


Halsfluss x 4

Har varit fram till Hälsocentralen och tagit prover nu på eftermiddagen, alla i familjen har halsfluss!! :-( Så nu blir vi hemma resten av veckan också. Ska dit imorgon igen och få läkarintyg också, hoppas vi hinner få penicillin utskrivet idag bara!!!


Sjuka...

Nu har jag och killarna feber alla tre... Jag har så ont i halsen så jag vet inte vad jag ska göra snart... Och jag som måste jobba imorgon nu när jag vart hemma en vecka. Ska ha möte med chefen imorgon också, får se hur det går med det.
Eva-Britt var över för en stund sen och hjälpte mig plantera några lökar och gjorde fint! TACK!!! Vad du är SNÄLL!!!


Less...

...är vad jag är nu, på att vi är sjuka hela tiden!! Nu är jag och A piggare men nu har L fått feber istället... :-( Jag och killarna blir hemma imorgon också men på torsdag måste jag jobba igen så då får J vara hemma om det behövs. Vi var till Hälsocentralen igår i alla fall men det är nåt virus som vanligt bara... Tycker att det borde gå att göra nåt bara när det aldrig ger sig... Men så är det, man kan inte alltid få som man vill!

A ville skriva idag som han säger, men jag skulle kalla det lägga bokstäver till ord! ;-) Allas namn ville han skriva så jag la allas namn så fick han lägga lika... Det blev baklänges bara!! :-)


Nov. 18, 2012

Den här helgen har vi tillbringat mesta tiden på ön hos mamma och pappa!

Idag fyller min kära mamma år. :-)

Mormor och morfar har varit här och nyss åkt hem till Dalarna igen. Syrran och Carl-Johan är också här i helgen. Har fått fruktansvärt god mat som vår egna kock C-J lagat! :-)


Pysselkbäll

Har precis kommit hem. Har varit med Eva-Britt på pysselkväll på Blomsterlandet! :-) Det var riktigt roligt!! Nu vill man bara fortsätta att göra mer! Det blev en krans och ett blomsterarrangemang.


Torsdag och hemmadag

Idag är vi hemma då A är sjuk, han har feber. Vi är hemma och vilar i soffan och kollar på tv. L är med J idag och leker i Vinnersjö. Trodde ALDRIG vi skulle komma fram nångång...!!!

Var på ICA och hämtade paket också, eller A gjorde det! :-) Hans nya bilstol hade kommit nu och han är såå stolt över den! :-)

Ikväll ska jag och Eva-Britt på pysselkväll på Blomsterlandet, det ska bli kul!!


Obalans i musklerna

Så var det kväll igen då... Idag har det varit kaos på jobbet känns det som i skallen.

Var till kiropraktorn igen, tack Johan! Det gör ont men det blir bättre som tur är. Känns fånigt att göra massa övningar bara då jag helst vill ut och springa NU!! Helst igår!! :-)

Problemet jag har är att det är obalans i musklerna på grund av att jag inte har kunnat tränat på ett bra tag då jag tränat mycket förut. Har ju varit sjuk så ofta nu i höst... :-( Hoppas det är slut med det nu så jag kan börja snart igen!! :-)


Tur till Tärnsjö

Ikväll har vi varit till Tärnsjö och hälsat på Karl-Olov och Ulla! :-) Alltid trevlig att träffa dem och killarna tycker det är jätteroligt att leka där!

Nu ska jag sova igen, det känns som att man åker till jobbet, kommer hem och går och lägger sig och så upp till jobbet igen och så rullar det på...

Imorgon är det onsdag och lite lugnare på jobbet, sen ska jag till kiropraktorn igen och så är det styrelsemöte i skidsektionen.
GODNATT!! /Camilla


Måndag och trött

Igår var jag varit konstant trött hela dagen. Jobbade 8-16.30 och sen hem och så iväg till Uppsala för att hämta hem min älskade pappa. Kom inte hem förrän 21.30, det tog tid men skönt att han fått komma hem nu!


Vilken dag...

Vilken dag jag haft idag...!

Först vaken 4-6 och sen till Stockholm hela dagen.
Jag var med jobbarkompisarna för att fira Ing-Britt som går i pension.
Först var vi på restaurang och åt jättegod mat och sen var vi på Rival och såg Babben Larsson show! Hon är verkligen hur bra som helst den kvinnan!! :-)

Nu måste jag sova, känner att huvudvärken kommer smygande... Hoppas den är borta imorgon!
Kram från mig!!


Lördag kväll!!

Så var det lördag kväll igen! :-)
Härligt att ha myskväll hemma med mina pojkar! :-)

Jag var till kiropraktorn idag och fick hjälp, TACK Johan!! Nu är jag dock öm och det känns som värsta träningsvärken...

Eftersom det inte funkar att lägga upp bilder nu så får det bli lite tråkigt med bara text...

Nu måste jag sova så jag orkar upp och är pigg imorgon, då jag åker till huvudstaden med mina kära kollegor!

Kram och godnatt från mig!!! /Camilla


Helg!!

Helg igen! Igår tog vi det bara lugnt, mina kära föräldrar kom och hälsade på och vi åt mat och fikade. :-)

Idag är det också lugnt, jag och killarna är på ön hos mamma medan pappa och J jagar.

På eftermiddagen ska jag till Johan L och se om han kan hjälpa mig, har ju fått så ont i benen.


Godmorgon torsdag!

Uppe tidigt idag då jag öppnar på jobbet!

Idag ska jag på brandutbildning med jobbet på förmiddagen och eftersom jag öppnar idag så hinner jag nog inte tillbaka innan jag slutar.

Igår var A och J upp till IP på hockeyskola!


Mitt i veckan

Onsdag idag igen. Igår jobbade jag som vanligt och sen åkte jag till Tierp på TAKK-kurs! :-) TAKK=Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation.
Det var riktigt roligt måste jag säga, synd att man var så trött bara. Kom inte hem förrän sju då det var så halt efter vägen.

Sen var det bara att lägga killarna och så kom mina kära föräldrar på besök och pappa hjälpte mig att fixa med bredbandet! Tack!! :-)
Synd bara att Telia troligtvis inte har startat igång tv:n åt oss... :-(


Heldag på jobbet

Idag har jag haft en riktig heldag på jobbet, började 7.30 och åkte hem 18.30... Haft avdelningsmöte i kväll. Kul att ordna och planera lite till barnen! Sen hämtade jag killarna hos farmor och farfar och de somnade i bilen hem så nu sover de så sött i deras sängar!
Nu ska jag hitta på något att äta och titta lite på tv innan det är dags att sova för mig med!
Kram /Camilla


Helgen...

Helgen som var blev inte riktigt som jag tänkt mig. Skulle ju jobbat på Läkerol i lördags men eftersom jag hade feber så gick ju inte det. Jag och killarna var hemma och hade mysdag istället. På kvällen var vi till mina kära svärföräldrar och blev bjudna på mat där! Tack så jättemycket!! :-)

I söndags gjorde vi inte så mycket, min faster och hennes man kom och hämtade älgkött mitt på dagen. Kul att träffa dem! :-) Det var väldigt längesen nu... Vi hade även familjestädning på pappas kontor!!

Sen på eftermiddagen/kvällen var vi till Evelina som fyllde tre år! GRATTIS!!!


Frukost

Lördagsfrukost här! L var pigg tidigt idag, han vaknade redan vid 8.00.

Jag skulle jobbat ikväll på Läkerol men nu har jag feber och ont i huvudet så nu måste jag vara hemma istället. :-( Jag som ville jobba ikväll... Men men, nu får jag vara hemma med mina underbara killar istället. Det är ju inte så dåligt det heller! :-)


Fredag!!! Igen!!!

Så var det helt plötsligt fredag igen!!! :-)
Jag började tidigt imorse så nu är jag hemma och har helg!
Jag och killarna ska åka till stan och handla lite nu, L behöver nya allvädersstövlar bland annat.
Kram så länge!!


Torsdag

Torsdag kväll, fredag imorgon!!
Börjar 6.30 imorgon... Skönt att sluta tidigare i alla fall! :-)

Fick en så konstig känsla imorse på väg till jobbet, kände att jag var tvungen att ringa och tala om jobbnumret för mamma och efter att jag pratat med henne var jag tvungen att ringa pappa och be honom ta det lugnt idag... Skumt... Ringde pappa direkt när jag slutat men som tur är hade det inte hänt något idag! :-)

Nu säger jag godnatt för idag!!
/Camilla


RSS 2.0