Härlig kväll!!

Efter att jag kommit hem från träningspasset ikväll, körde löpning och bålträning, så hade mina underbara killar ordnat en överraskning åt mig! :-) Jag har världens bästa man och barn!! :-)

De hade hällt upp ett bubbelbad och serverade en cider och lite choklad! :-)

Och eftersom det fortfarande inte går att ladda upp bilder så får det bli ett textinlägg bara nu med... Bilderna kommer senare...


Sjukgymnast

Torsdag kväll redan.
Har hunnit varit till sjukgymnasten efter jobbet och nu väntar vi på att tacopajen ska bli klar i ugnen.
Det ska bli gott med mat snart! :-)

Fick nya boken idag också, Olga Rönnbergs bok om träning. Det ska bli kul att läsa den! Även fast den heter träning för nyblivna mammor så tror jag att man kan ha hjälp av den.

Nu ska jag springa iväg till gymet och träna ett pass igen!


Sol och skidåkning!!

Vilken härlig eftermiddag!!
Sol och skönt väder! :-)

Satt ute i solen lite på rasten idag på jobbet.

Efter jobbet var jag till Hälsocentralen på läkarbesök och vilken positiv överraskning, jag fick jättemycket hjälp!! Och läkaren förstod precis vad jag menade och vad jag har för problem!! :-) Han skickade remiss för ultraljudsundersökning och ska sedan tillbaka och sedan kanske jag blir skickad till kirurgen... Hoppas hoppas att det är enkelt och att det går att fixa!!!

Nu har jag precis duschat efter att jag åkt skidor! Så kul och härligt det var! Blev ett skatepass idag och jag är riktigt nöjd med snittiden per kilometer: 3:42!!! :-)

Eftersom det inte går att ladda upp bilder nu så får det bli lite tråkiga inlägg med bara text...


Härligt väder

Har just nu rast på jobbet så jag är ute på en härlig promenad i solen! :-)
Så kul med sol och jag njuter verkligen i detta vårväder! :-) Saknas bara skidor och fjällen! ;-)


Heldag på jobbet

Började 7.30 imorse och slutade 15.00. Efter det stack jag ut på ett löppass i Söderfors. Det gäller att passa på när tid finns!! :-) Det blev en runda på 60 min. Men vilken träningsvärk jag här nu i baksidan på låren och rumpan... Men eftersom jag är skadad ;-) så tycker jag att det är skönt! :-)

Sen var det mat och möte på jobbet 17.00-20.00 och nu har jag kommit hem. Ska äta lite fil och müsli nu innan det är läggdags.

Imorgon väntar jobb 8.00-15.00 och så äntligen läkarbesök 15.30... Får se om jag får någon hjälp...

Kram och godnatt!!


Gympass

Ikväll har jag kört ett gympass, så roligt det är när man kommit igång igen! :-)

Så härligt väder det varit idag, nu ångrar man sig att man inte jobbar som lärare... När det är sportlov... Men inte annars såklart! :-)

Nu är det måndag kväll och DICTE!!
Ses och hörs imorgon!


Godmorgon

Ny vecka, nya tag!
Måndag morgon och jag känner mig ganska pigg faktiskt.
J och killarna blev hemma idag medan jag åker och jobbar.


Lunch

Dagens lunch: en bit tacopaj som blev över igår. :-)

Nu blir det vila i soffan en stund innan killarna kommer hem och dagens andra pass!


Pass 1 avklarat

Så är jag hemma igen efter dagens första pass. Löpning blandat med styrka 2,5 h. Så roligt det var! :-) Kul att "mäta kroppen" och få lite ny motivation! :-) Blev positivt överraskad av att värdena var så bra! :-)


Frukost

Godmorgon!

Dags att äta frukost om jag ska hinna med allt idag, bland annat två träningspass!! :-)

Killarna är med J i skogen idag och jag har ingen bil... Märker mer och mer vad beroende man är. Kan ju inte ta skidor och stavar och GÅ till spåret direkt... Blir nog en löptur istället på förmiddagen. Vill ha en till bil NU! Helst igår...



Mat, fika och främmande

På eftermiddagen fick jag och L främmande, Totte kom hit och hälsade på! :-) Alltid lika trevligt!!

Jag gjorde tacopaj till middag och nu ska vi fika och äta lite kladdkaka.


Skiddag

Idag har vi en skiddag här hemma jag och lilleman. J och A är på rally och servar bilen åt Oskar. Gissa om det var någon som var pigg imorse när de skulle åka! :-)

Vi har kollat på Tjejvasan och VM skiathlon, jag blir SÅ sugen att tävla!! :-)
Har inte hunnit med någon träning än idag, får se om jag lyckas få barnvakt åt L en stund eller om jag måste vänta till ikväll när J och A kommer hem...


Mysig fredagskväll!

Dagen började inget vidare då jag fick ett samtal att läkaren var sjuk idag så vi fick skjuta upp läkarbesöket som jag skulle varit på idag. Typiskt när man tagit ledigt från jobbet på förmiddagen... Och inte är det första gången heller, tycker det borde vara mer än en läkare. Så det var bara att åka med grabbarna till förskolan och vidare till jobbet.

Efter jobbet var jag hem en kort sväng för att byta om och vidare till gymmet för ett träningspass! :-) Körde 1h samt 25 min löpning. :-)

När jag kom hem hade J gjort klar maten! Åh så gott det var med plankstek med hemgjord bea och cider!! :-)


Tränat

Har precis duschat efter att ha varit och tränat. Körde ett stakpass idag. :-) Kul men jobbigt!
Nu ska jag äta lite fil och hemgjord müsli och kolla på XL-galan.

Hade tur som precis hann hem till finalerna på sprinten idag på VM! :-)

Annars har jag hunnit ombesikta bilen idag också och det gick bra.
Imorgon ska jag på läkarbesök på förmiddagen innan jag åker och jobbar. Hoppas det går bra och att jag får hjälp... Mer om det senare!


Torsdag morgon...

Kaos!!
Är på jobbet nu men blev något försenad då bilen krånglade på morgonen... Bromsarna ville j*vlas så de hade fryst. :-( Men till slut kom jag iväg i alla fall!

Slutar tidigare idag och ska ombesikta bilen efter jobbet tänkte jag. Det var ju nån slang förra gången som skulle fixas.

J är hemma med killarna idag också då L hade feber i måndags kväll men nu ska han vara pigg igen! Bra ändå att vara hemma en extra dag så det inte tar om och kanske smittar andra.


Godnatt!

Nu är det dags att sova igen...
Började som sagt 6.00 imorse och jobbade till 17.30... En heldag på jobbet med andra ord! Upp tidigt igen imorgon då jag börjar 6.00 då med! Men jag slutar i alla fall tidigare än idag. :-)

Eftersom jag slutade så sent och inte kom hem förrän 18.00 så har jag varken hunnit eller orkat göra något här hemma idag. Men så är det ibland!
Godnatt!


Ny vecka

Onsdag idag, vad dagarna går fort!!! Har haft fullt upp hittills. I måndags åkte jag raka spåret till sjukgymnasten efter jobbet, ska vidare på läkarundersökning och fick tid "redan" på fredag! Får se vad som händer efter det...

Igår var det nästan bara jobb hela dagen då jag stängde, sen åkte jag till svärföräldrarna eftersom killarna var där redan. Nu är jag på jobbet igen... Öppnar idag!

A visar "sin trollerilåda" för farmor och farfar! ;-)


På hemväg

Nu rullar bussen hemåt från Härjedalen, sista Kalle Anka Cup är nu avslutat. Spännande att se vad de döper om tävlingarna till nästa år!

Idag har vi kört stafetter! En lång, en kort, en skicross och en lagledarstafett!! :-) Kul att tävla lite men jobbigt! :-)
Vi har haft en jättetrevlig och rolig helg.

Nu blir det bussresa fyra timmar framåt innan jag är hemma och får mysa med mina pojkar igen. Saknar de väldigt mycket, har ju vart ifrån dem sen i torsdags...


Kamratmiddag

Nu har vi kommit tillbaka till skolan igen efter kamratmiddagen. Alla har fått pris efter alla tre individuella tävlingar, placeringarna blev: 6, 19, 27, 38, 41, 55, 55, 59, 59, 63, 65 och 66!

Vi har fått ihop stafettlagen också och vi har tre gästrikelag, ett i varje stafett! Så nu laddar vi till imorgon!

Det har vart kanonväder idag och det har vart riktigt härligt!


Lördag

Nu ligger vi och vilar innan vi ska upp till skidstadion igen. Provåkning av banan 13.00 och första start 14.00...

Tidigare idag har det körts sprint och alla har kört bra!! En 14:e plats, en 16:e plats har Gästrikland tagit idag bland annat. Det var en snabb sprintbana då de vann på 1.30!!

Igår var det fackeltåg mellan skolan och torget till invigningen.


Sveg!

Nu är första tävlingsdagen avklarad!
Alla har kört jättebra och varit duktiga. :-) Vi har fått en 6:e plats och en 9:e plats bland annat idag! Härligt!!! :-)

Nu är det middag innan fackeltåg och jag ska iväg på lagledarmöte senare kväll. Fullt upp med andra ord! :-)


Alla hjärtans dag!

Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG!!
Jag kommer att sitta på en buss större delen av dagen men jag hann i alla fall med att mysa lite med killarna imorse.:-)


Färdigpackat!

Nu är jag färdigpackad och klar för att åka! Jobbigt att åka ifrån killarna men det är snart söndag igen så jag får mysa med dem igen!

Det blir bara 12 ungdomar med till Sveg då några har blivit sjuka, jättetråkigt men hoppas ni blir friska snart!

https://cdn1.cdnme.se/2884915/7-3/pic_511cae99e087c343f058c0fe.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2884915/7-3/pic_511cae9b9606ee16c401361b.jpg" class="image">


Farmen

Nu är det Farmen som gäller på tv här i huset! A ska se det varje kväll, och Gutta är ju såklart det man ser fram emot! :-)

Skönt att kommit hem efter jobbet och nu har jag helg, har ju semester imorgon och på fredag då jag ska till Sveg!

Nu MÅSTE jag börja packa!!


Snö, snö, snö...

Så var det kväll igen, tycker man inte gör annat än vaknar, jobbar, lagar mat och sover och så går det bara runt så dag ut och in... Nu får det gärna bli lite ljusare på kvällarna snart så man kan bara ute och få lite energi. Känner att jag skulle behöva det nu! :-)

Och snöar för fullt gör det, har vart ut och skottat en massa medan J la killarna. Men det syns väl inte alls imorgon kan jag tänka mig... Skönt att ha bilen i garaget i alla fall så man slipper skrapa en massa rutor när man ska iväg till jobbet!

Dagens middag: pressad potatis och färsk lax i ugnen. Riktigt gott var det!


Mat...

Så, nu kokar potatisen och laxen står i ugnen. Har haft en skön dag på jobbet mellan 8-15 idag. :-) Nu har jag bara en dag kvar innan jag får helg, åker med Gästriklands 13-14åringar till Sveg på torsdag för att tävla i Kalle Anka Cup!

Idag är det fettisdag igen och självklart ska det ätas semlor!


Trött

Idag har jag varit trött men det har gått bra att jobba i alla fall, har ju varit hemma en och en halv vecka nu så det var lite ovant att vara tillbaka på jobbet! Roligt att höra att man varit så saknad också! :-)

Idag var det äntligen dags för DICTE igen på tv! Mitt favoritprogram just nu, eller serie rättare sagt! Riktigt bra är det i alla fall, har du inte sett det måste du kolla! Måndagar 21.00 på fyran. :-)


Slut på veckan...

Nu är det snart slut på veckan...
Barnen sover sedan länge och jag har duschat. Nu ska jag titta lite på tv innan det är dags att sova inför en ny jobbarvecka!! :-)


Godnatt!!

Nu säger vi godnatt från Solsidan! Är hemma efter en heldag, har haft det jättetrevligt! :-)
Men när vi kom hem var det bara att skotta för att inte köra fast...
Dag att sova nu, natti natti!!


Stockholm

Nu är vi på väg hem, har varit i Stockholm hela dagen och hälsat på syrran och CJ. :-)

Killarna ville sova kvar men det får vi göra en annan gång! Vi har umgåtts, shoppat och ätit god mat. :-) CJ skulle verkligen kunna jobba som kock, han är fruktansvärt duktig att laga mat! Till lunch fik vi lasagne och till middag var det trerätters! :-) Till förrätt fick vi tapas, till varmrätt kyckling och pommes och till efterrätt glass, banan och chokladsås! SMARRIGT var det!! :-)


Helg!!

Så är det helg igen! :-)
Har varit hemma och vilat idag också men jag är piggare än vad jag var i början av veckan i alla fall. :-)
Igår var vi ute en tag när vi kom hem, A ville åka skidor och det kan man ju bara INTE säga nej till!! :-) Han är riktigt duktig och tycker att det är kul!

Nu ska jag fortsätta sova i sängen, somnade framför tv:n men nu har jag förflyttat mig upp till sovrummet. Godnatt!!


Kväll

Nu är det kväll och läggdags för mig, A sover i min säng och J och L har inte kommit hem än... De skulle hämta hunden som vi ska para Haiwa med. L sover såklart i bilen så det är ingen fara för honom att de inte kommit hem än som tur är! :-)

Har varit hemma från jobbet idag med och sovit hela dagen, bytte sängen mot soffan efter lunch bara! :-)

Godnatt!!!


Bästa vänner

Detta är mina bästa vänner just nu... NU vill jag inte vara sjuk längre... :-(


Malva

Idag har jag varit hemma och är fortfarande sjuk... Har sovit en massa och inte orkat göra annat! Blir hemma imorgon också... :-(

Här kommer ett kort på Malva

Sjukdagar

Måndag och sjukdag här idag. Idag har jag varit hemma och vilat och sovit en hel del. Hoppas jag blir frisk snart, helst igår!!! Jag lyckades i alla fall överraska J med god mat idag vilket var kul! Stekt fläsk med löksås och potatis blev det! :-) Är riktigt nöjd då jag inte inte gjort det förut. Det är kul att laga mat nu faktiskt, och jag som alltid tyckt det var tråkigt och svårt! Så snabbt och enkelt man kan ändra sig! :-)

Nu är det Dicte som jag längtat efter att se men jag måste sova så jag får se det imorgon istället!


Finsöndag

Igår hade vi en härlig dag hela familjen! J var till skogen med Malva på morgonen och jag och killarna var hemma. Själv så vilade jag medan de lekte. Sen var vi ute i det fina vädret och grillade till lunch! Anna och Oskar kom också och åt! Riktigt härligt var det! :-)


Godmorgon söndag!!

Nu säger vi godmorgon från Solsidan! Killarna har precis vaknat så nu blir det mysfrukost!

Jag har i alla fall sovit i natt då jag har legat halvsittandes. Det är det jobbigaste med förkylning tycker jag, att man inte får sova...

Ser ut att vara härligt väder ute, synd att man inte är pigg... :-(


Tokförkyld

Nu är det min tur att vara förkyld och ha feber... :-(

Idag var vi i alla fall en sväng till Valbo, jag hoppade av vid köpis för att springa in på Guldfynd och handla upp mitt presentkort som jag fått av mina tre älsklingskillar. Köpte en guldring, en silverring och ett par silverörhängen! :-) Så nöjd är jag men såklart hade de inte min storlek så de beställde hem dem till mig. Längtar tills jag får dem nu! :-)

Men så slut jag blev av det när jag inte mår bra alls...

Killarna åkte vidare för att träffa hanhunden som vi ska para Haiwa med och hans ägare.

Det var riktigt skönt att komma hem sen och ligga i soffan och vila. Vi kollade på melodifestivalen men jag tycker inte att det är bra längre... En massa deltävlingar hit och dit, bara för att de ska tjäna pengar... Och låtarna är INTE bra de heller tycker jag. Men det är min åsikt, man får ju tycka som man vill! :-)
Nu är det läggdags för längesen för mig egentligen! Natti natti!!


Fin middag

Idag har jag lyckats! J sa att det var det absolut godaste jag lagat någonsin! :-) och jag kan bara hålla med!!! :-)

Älgkött, egen potatisgratäng och egen sås! :-) och så rödvin såklart! :-) GOTT!!

Så kul då jag inte är så bra på att laga mat och inte brukar tycka att det är så kul! Men det var kul då man gjorde allting själv! :-) och såklart eftersom det blev så gott!!


Hysterisk dag

Idag har bi en helt hysterisk dag här hemma... L är "kreativ" som alla säger och får det att låta så positivt! Idag har han hunnit med att fylla hela badrummet med vatten, ätit tandkräm, ätit banan med hela kroppen och burit ut rutschkanan ur vedförrådet alldeles själv samt åkt i den på isen...

Nu hoppas vi att det blir en lite lugnare eftermiddag här på Solsidan!!

Har i alla fall fått en läkartid nu. Den 18/2, det är ett tag dit men hoppas jag får hjälp då!
Tack Karin Rens Ekman för råd och hjälp! :-)


Godmorgon fredag!

Klockan är 8.50 och killarna sover än. Dags att kliva upp nu! Idag är det veckans bästa dag, FREDAG!!!

Men eftersom jag är hemma med killarna idag med så ska vi ha en mysdag hela dagen idag. :-)

Blir nog en tur till Tierp på eftermiddagen om vi är piggare och ombesiktning av bilen nu när J fixat den där slangen!

Skulle behövt varit till Guldfynd också men det får bli en annan dag.


RSS 2.0