Stick- och virkkväll

Ikväll har vi haft stick- och virkkväll här hemma! Maria och Evelina är här och A och Evelina leker och Maria stickar strumpor och jag virkar på mattan. :-)

Kul att de kom förbi och hälsade på. :-)


Godmorgon!!

Åh vad kallt det var nu på morgonen, och HALT. Så ta det lugnt ni som ska ut och åka!
Igår var vi över till grannarna och kollade på hockeyn. Jag och L gick hem tidigare då han var så trött.
Nej, nu börjar jag jobba!
Kram /Camilla


Ny vecka

Så var det måndag och en ny vecka igen!

Idag har jag jobbat och det har varit väldigt roligt! :-) Skönt att vara tillbaka igen!

På förmiddagen tog vi en promenad med alla barnen i SNÖVÄDRET!! = Underbart!! :-)


Lördag!

LÖRDAG igen!! = Helg!! :-)

Killarna var på förskolan en kort sväng på morgonen igår innan jag fick hämta dem då L hade feber.

Har börjat virka en matta till vårt sovrum nu. :-) Kommer bild senare när det går att lägga upp bilder igen.

Idag har jag varit på Mary Kay sminkning! Tack Sofia för en rolig och trevlig stund! :-)

Nu ska vi åka och hälsa på familjen Larsson/Gustavsson och få träffa Casper! Och Colin, Henrik och Jeanette såklart! :-)


Klar!!!

Så är syrrans poncho klar! :-) Blev riktigt nöjd med den faktiskt, hoppas hon gillar den också. :-)


Kallt

Idag var det kallt, minusgrader och frost.
Anton funderade varför vi skulle gå upp när det fortfarande var mörkt ute?! ;)
Jag hr fortfarande ont i såret efter "operationen" men det blir bätttre i alla fall! :) Känner inget då jaga sitter still men rör jag på mig och så vidare så är det inte skönt... Är hemma från jobbet idag med då jag inte får lyfta eller bära något. Svårt att inte göra det med små barn. :-(

 

 
Här kommer en bild där jag opererat mig.
 
Kommer en ny sen när jag får ta bort all tejp och plåster mm.

 

 


Hemma igen...

Så får jag vara hemma några dagar igen... :-( Åkte hem tidigare från jobbet idag för jag hade så ont. Blir hemma några dagar... Har inte alls lust med det, har varit hemma från jobbet alldeles för mycket nu de senaste veckorna. :-(

Från en sak till en helt annan, ROSORNA blommar igen NU!!! Det är snart november!!!! Vad är det för fel!? :-)


Stickar

Just nu håller jag på att stickar för fullt, håller på med en poncho som syrran vill ha. Men nu är det inte så mycket kvar!

Vill ju börja med något av det nya jag köpte på symässan. :-)

Har haft semester idag då jag var till sjukhuset, tanken var att hämta killarna direkt när jag kom hem men jag har haft så ont hela eftermiddagen och kvällen så J fick hämta dem då han kom hem från jobbet. Jag får ju inte lyfta något alls nu heller. Ska jobba imorgon, får se hur det går där med alla barnen också...


Ont, ont, ont...

Idag har jag ont.... Var till sjukhuset och tog bort ett födelsemärke imorse. Skönt att ha det gjort men nu gör det ont efter att bedövningen gått ur.


Brunch

Har nyss ätit brunch då hela familjen sov till halv elva. :-) Vi var på fest hos Roger och Lena igår och killarna var med, de hade jättekul och var vakna hela kvällen.


Haiwa

Så har Haiwa gjort illa sig, hon skar upp trampdynan på en tass igår då hon jagade så nu får hon vara inne här hemma. Lite jobbigt måste jag säga att det är då jag måste ta medicin hela tiden. Idag har hon varit iväg och fått det sytt i alla fall så att det läker snabbare.


Symässa och mys

Jag har varit till Stockholm på mässa, Syfestivalen. :-) Det var riktigt roligt och jag kom hem med många kassar. Bland annat garn, tyg, spetsar, julpyssel och mattrasor. :-) Nu måste jag sticka klart ponchon till syrran så jag kan börja med något nytt! :-)

Anton ropade från vardagsrummet för ett tag sedan: - Jag vill mysa med fina mamma! :-) Såå glad man blir när dom små säger så. :-)


Halv vecka

Så har halva veckan gått igen. :-)
Har precis kommit hem från jobbet, har vart en lugn onsdag. Skönt att ha lugna dagar mitt i veckan med färre barn då.

Har en arbetsdag kvar den här veckan bara nu. :-) Snart är det helg igen!!!


J*vla debatt!

Blir så less på denna debatt just nu om tid på förskolan!
 
I Gävle kommun för barn till föräldralediga vara på förskolan 15 timmar/vecka och då mellan 9-14 tre dagar i veckan. Barn till arbetslösa får vara där fem(!) dagar i veckan mellan 9-14 vilket betyder 25 timmar/vecka.
I Tierps kommun får barn till föräldralediga vara på förskolan 15 timmar/vecka men då mellan 8.30-12.15 fyra dagar i veckan och samma regler gäller för barn till arbetslösa.
 
Det ger barnen mycket mer kontinuitet då de är på förskolan fler dagar samtidigt som de inte behöver sova bort en  massa tid på eftermiddagen.
 
Ikväll var det debatt på tv om detta också, socialdemokraterna tycker att 15 timmar i veckan ska ökas till 30 timmar i veckan för barn till föräldralediga!!??
 
Då frågar jag: VARFÖR SKAFFAR MAN DÅ BARN OM MAN INTE ORKAR HA DEM HEMMA???
 
Några timmar i veckan dä man får ett syskon tycker jag är bra om man redan går på förskolan så att de äldre barnet har kvar sina kompisar och kan leka plus att h*n får vara "själv" utan sitt mindre syskon en stund. Men jag kan inte första varför Gävle kommun har 25! timmar för barn till arbetslösa??? Och så pratar de att ekonomin är så dålig!!?? Det går inte ihop för mig...
 
Nu ska jag sluta tjata om detta för den här gången, det är säkert någon som tar illa upp men det är inte det som är meningen.

Måndag...

En regnig måndag har det varit idag... Så kallt det var på förmiddagen när vi var ute på jobbet.

Å trötta var vi imorse också, jag hade fullt upp med att väcka killarna plus att de var fotografering på deras förskola idag. Hoppas att syskonfotograferingen blev bra! :-)

Vi hade föräldramöte på jobbet ikväll, imorgon har jag ett utvecklingssamtal och på torsdag är det ett extra föräldramöte på killarnas förskola... Det är mycket nu...


4x30-års fest!

Var på 4x30-års fest igår! :-) Anna, Oscar, Ida och Jessica hade 30-års fest tillsammans på Bockens i Gävle. :-) En riktigt rolig fest var det! Tack! :-)
Här kommer en bild från igår, jag tog den snälla Karin! ;-)


Baddag

Igår var jag och A till Fjärran Höjderbadet med Maria och Evelina. :-) Så roligt barnen hade och så duktiga de var! :-) A "simmade" lite själv och var jättestolt! :-)


Filmdag

Idag har jag en filmdag i soffan. Orkar inte vara sjuk längre. :-( Men skönt att vila en massa i alla fall.




Ett roligt mail!

Fick ett roligt mail idag! :-) Har blivit utvald att vara testpilot för underställ! Kari Traa heter märket som är norskt.
Ska träna i det samt blogga om det. :-)

Sova...

Så var det redan torsdag igen... Tjatar igen om att veckorna går så fort! :-)
Måste se till att bli frisk till lördag då det är 4x30-års fest. :-) Så bli riktigt roligt såklart!
Killarna är på förskolan så jag ska sova, så det är väl bara att stänga ner här och gå och lägga sig igen!
KRAM och ha en bra dag!!

Mot förskolan

Godmorgon!

Grabbarna på väg till förskolan, de skulle hjälpas åt att bära extrakläderna!

 

 

 


Nytt skåp!!

Har vart hemma från jobbet idag och blir hemma resten av veckan då jag fortfarande har feber... :-(
Idag har jag bara sovit och tagit det lugnt, har inte gjort många knop. Har lyckats kört en tvätt och hängt upp den. Visst är jag duktig!! ;-)

Har äntligen hittat ett skåp till badrummet som jag vill ha, ett vitrinskåp! :-) Nu är det bara lite tyg som fattas innan det är helt klart.
Det blev inte så bra kort med mobilen, det kommer bättre sen när det är helt klart!


Pigg och sjuk

Just nu känner jag mig väldigt pigg och kan inte sova, trots att jag är sjuk. Jag blir hemma imorgon också eftersom jag har feber ont ont överallt än... :-(

A var med J i skogen idag också, han tycker verkligen att det är roligt vilket jag också tycker då det är Js stora intresse. Blir liksom lättare om A vill vara med i skogen och J tycker att det är jättekul! Aja, ni fattar vad jag menar!!

Letar ju efter ett skåp till badrummet också, kanske har hittat ett nu. Vi får se!

Köpte ju nya skor i helgen också!


SJUK igen... :-(

Så är man hemma igen och är sjuk... :-( Usch vad jag OGILLAR detta!! Har feber, ont i halsen, huvudet och nacken. Det var ju inte länge sedan jag var hemma en hel vecka. :-( NU ska jag gå och lägga mig och sova!
Hoppas ni har en trevligare dag än vad jag har!

Älgjakt

Så har älgjakten startat här hemma också... A har vart med i älgskogen idag och stormtrivts! :-) Han ville inte ens åka hem så han följde med farfar till slakteriet sen också. :-)

Jag har jobbat länge idag, började halv nio och slutade efter sex då jag har börjat med mina utvecklingssamtal. Skönt att ha börjat med dem! :-) Men nu är jag så fruktansvärt trött så nu blir det lite tv bara innan jag ska sova.


Superhelg

Har haft en riktigt superhelg måste jag säga! Var till Avesta på Jessicas 30-års fest igår, TACK så mycket för en jättetrevlig kväll/natt/morgon! :-) Kom inte i säng förrän fyra! imorse!! :-) Så roligt vi hade!! :-)

På vägen hem gjorde vi ett stopp vid "Min lilla mormor och jag", köpte en kristallkrona! :-) Har redan fått upp den faktiskt! :-)

Har gjort en tur på cykeln ikväll också, så skönt att röra på sig igen efter alla förkylningar och sjukdomar, ÄNTLIGEN!! :-)


På väg...

Nu är vi på väg på 30-års fest!
Ska bli riktigt roligt! :-)

Jag och killarna, syrran och mamma var till Tant Elvira och handlade på förmiddagen. Hittade en såå fin present! Sen stannade vi vid köpis på väg hem också.


Fredagsmuuus!!!

"Nu äj de slut på veckan, nu äj de dags föj fjedasmuuuss!!" - sjunget av en treårig pojke på jobbet idag! :-)
Jag tycker det är så härligt! :-)

Har ju jobbat idag men sen var jag till Tierp efter jobbet. Hämtade syrran vid tåget och passade på att handla lite innan.

På vägen till jobbet syntes inget heller.... Men på hemvägen var det lite skumt igen, fick den där magkänslan igen...

Ikväll har mamma och syrran varit här, A fick lite kläder. Bland annat en ROSA skjorta. Först viskade han till syrran att han inte ville ha den eftersom han inte tycker om rosa men efter att syrran sagt att C-J har en likadan så ville han ha på sig den hela kvällen!! :-)

Vi hade "syjunta" här ikväll och kollade på film medan J var och bastade. Mamma och syrran broderade medan jag virkade. Ska förhoppningsvis bli en poncho när det är klart!

Nu MÅSTE jag sova då det blir sent imorgon kväll också, ska ju på 30-års fest! :-) Kram och godnatt!!




Bullar och hemväg

Idag var det som alla vet Kanelbullens Dag! Åt faktiskt en bulle på rasten på jobbet, gott! :-)

Annars har det vart en långdag för mig idag, började nio imorse och åkte hem halv nio nu ikväll då vi hade personalmöte.

Måste berätta om bilresan hem...
Den var verkligen speciell måste jag säga... Det började med att det var nåt som gjorde att jag stannade på vägen... Då springer det två rådjur rätt över vägen... Sedan kommer jag fram till ett speciellt ställe, där är det fyra ljus... Hmm...?? Är det vad jag tror eller har jag blivit knäpp?? Måste kolla imorgon på väg till jobbet om jag ser nåt då! Berättar mer en annan dag, nu måste jag sova!! Godnatt!!!


Pannband klart!

Det gick visst fort att virka pannbandet, började som sagt igår och nu är det klart!

 

Inte den bästa bilden precis men men...

 

Fick mail iidag om att jag är nominerad att testa ett nytt underställ! :-) Hoppas hoppas jag är en utav de som får!!


Halva veckan

Så har halva veckan gått redan! Onsdag idag och A har vart med mig på jobbet idag! :-) Roligt för honom och se vart jag jobbar och träffa nya kompisar.

Har börjat på ett nytt virkprojekt också, ska bli ett pannband när det är klart!


Helgen, vart är du??!!

Solen skiner ute och det är faktiskt rätt varmt ute idag. :-) Annars är det mest regn nu om dagarna. :-(
Har jobbat klart för dagen vilket är skönt men det känns att jag gick upp tidigt då jag börjar bli trött nu.
 
Längar till helgen nu jag! Vi ska nämligen till Avesta på 30-års fest!
Ska bli riktigt roligt att träffa massa nya människor som man inte träffat tidigare. Plus några som man känner såklart! :-)
 
Världens bästa JESSICA har fyllt 30 år och ska firas på lördag! :-)
 
 
 
 
 
 
 

Måndag igen

Så var det måndag igen, jag tycker att det bara är fredag och måndag nuförtiden. Veckorna går så fruktansvärt snabbt.

Just nu har jag rast på jobbet, började halv sju imorse så jag får åka hem halv tidigt idag! :-)

Haft en bra helg i alla fall, jobb hela lördagen och så utställning igår. Har inte hunnit vila så mycket i helgen bara men så är det.


RSS 2.0