En vecka kvar...

Ny har jag bara en vecka kvar tills jag också får semester! 5 härliga veckor ska jag vara ledig! :-)

I lördags ringde mamma och frågade om jag ville följa med dem till Ockelbo, så jag åkte dit på marknad igen! Det är alltid så kul att åka dit med dem så jag kunde inte låta bli! :-)
På kvällen blev vi bjudna på middag hos mina kära föräldrar innan vi åkte till Ekmans. :-)


Mys med Liam & lilla Bambi!

Igår hade vi en lugn dag, grannarna kom över och åt langos på kvällen. :-)



IDAG har jag sprungit igen!!! :-)
Efter 6 veckors ofrivillig vila var det riktigt skönt att äntligen få springa igen!! :-)
Så härligt och kul det var!

Fredag och marknad!

Öppnade på jobbet idag så jag slutade också tidigt!
Så fort jag kom hem åkte vi mot Ockelbo och marknaden där! :-) Så mysigt det är, ett måste varje sommar att åka dit och titta och såklart göra av med pengar! ;-)
 
 
Hittade så fina rosor, ett par byxor, en ny plånbok, 12 par strumpor, prydnadshjärta och så korv och ost! Självklart blev det godisremmar också men dem är såklart redan uppätna av killarna! ;-)
 
 
På vägen hem blev det ett stopp vid torven för att kolla på alla traktorer och maskiner, framförallt Totte med nya Valtran! ;-)
 

Nu har jag landat i soffan och njuter av att det är helg igen, fredagen är verkligen veckans bästa dag! :-)
Skål och trevlig helg! :-) EN vecka kvar till semestern nu bara... :-)
 

Trädgårdsfix

Hemmadag och vab idag med... Nu är A dock piggare igen så vi har varit ute en stund på eftermiddagen/kvällen. Jag har haft en trädgårdsstund och planterat och grejat lite. 
 
 
Flyttat på mina vita rosor så de får vara ifred mer (förhoppningsvis!) då jag satt dem framför trädäcket. Ska komplettera med ett stöd åt dem också tänkte jag.
 
Fixade ett bättre och finare stöd åt humlen också!
 
Dags att sova nu, börjar 6.00 imorgon!
Kram & god natt!
 
 

Hund på vift...

Onsdagkväll och dag har jag varit hemma och vabbat. A är inge pigg med feber och allmänt hängig.
Vi har haft en mysdag hemma i soffan och bara tagit det lugnt. Han har inte ens orkat varit ut och kört sin traktor, DÅ är inte våran A frisk alls!! :-(
 
Igår var det inte någon bra dag precis... Efter att jag hämtat killarna på förskolan märkte jag att A var hängig så han var inne och vilade hela eftermiddagen och kvällen innan läggdags. L däremot, är ju aldrig trött som han säger... Precis innan jag skulle gå ut och hämta in honom för att sova så ropar A att L släppt ut en hund!! :-(
 
Naturligtvis var det Malva som han släppte ut eftersom hon INTE stannar på gården... Helt borta var hon! :-(
Det var bara att ringa mina kära svärföräldrar så de kom hit till killarna så jag kunde ta cykeln och leta efter henne... Och VILKEN TUR vi har som har så UNDERBARA GRANNAR!! Tack Eva-Britt för att du också tog cykeln och letade med mig, och tack Rosa för att ni också var ute och letade! :-)
Kan bara säga att det var många tankar som jag hann tänka innan jag fick veta att hon satt i ett garage bakom åsen!!! Tack så mycket för hjälpen alla!!
Vilken panik man får när dom bara är borta sådär, och så fruktansvärt pinsamt och åka runt och leta och fråga folk om de sett en lös hund... Känns som man inte har någon ordning på hundarna.
 
Och lilla L som bara ville gosa med henne... Nu har jag satt hänglås också på dörrarna så INGEN ska kunna öppna åt dem mer!
 
Vårat lilla bustroll!!
 

Midsommardagen

Idag har vi varit till Österfärnebo och hälsat på. Först var vi till Lennart & Karin och blev bjudna på god lunch. Vi bokade sex fina stolar som Lennart gjort, åh vad bra det kommer bli!
Bild kommer senare när vi hämtat dem!
Hälften av valparna gick följa med, den här gången var det tikarnas tur. De blir redan sju veckor på onsdag. Så fort det har gått, snart så ska de flytta men som tur är ska vi behålla en! :-)På vägen hem stannade vi och hälsade på Jocke & Marie. Tack så mycket och kul att se hur ni bor! :-)

Midsommar

Vi startade midsommarfirandet hos svärföräldrarna med sillunch, sen var det dags för det traditionella firandet på Åsudden. Tyvärr blev vi lite försenade dit men det var mysigt i alla fall.



Skjutsade mina föräldrar till deras midsommarfirande innan vi åkte vidare till Rickard & Miranda! Vilken mysig och trevlig kväll vi hade! :-) Femkamp, tipspromenad, god mat & dricka samt trevligt sällskap såklart! :-) Tack så mycket!!

Midsommarafton

Dr blev midsommarafton i år också!
Dock har det varit betydligt varmare andra år, men tur att det inte regnar i alla fall!

Mina midsommarörhängen är såklart på idag!




Helg och midsommar imorgon!

Så har jag jobbat en vecka efter sjukskrivningen. Det har gått bra och skönt att komma igång igen!
Igår var jag dock till gymmet efter jobbet vilket kanske inte var så smart, det gick inget vidare och ont i benet fick jag. Men nu har jag i alla fall provat!
Imorse var det dags för provtagning igen... Eftersom ingen ringt idag så är värdet bra! :-) Skönt det i alla fall!

Ikväll har vi varit ut på en cykeltur i regnet!



Vi var till William och Elin och hälsat på, Elin fyller år idag och William fyllde tidigare i veckan. Grattis till er!!

På vägen hem stannade vi och plockade lite blommor till helgen!


Trött idag

Idag har det varit en trött dag för hela familjen.
Killarna var fruktansvärt trötta imorse och ville inte åka till förskolan... När de väl kom dit var de jättenöjda och började leka på en gång! Jag och J var lika trötta vi så nu ska hela familjen sova efter kvällsdusch och bad! God natt!!

Börjat jobba igen...

Idag har jag börjat jobba igen efter tre veckors sjukskrivning...
Började med en fruktansvärt lång dag vilket inte känns bra nu.
Jag har varit på föreläsningar och TETT-mässa i Tierp hela dagen, 8.30-15.30.
Sen var jag tillbaka på jobbet och hade planeringstid till 18.00 då det var dags för årets sommarfest! Vi fick gå rundvandring i Söderfors och bli guidade innan det var mat på enkehuset.
21.00 avslutade jag arbetsdagen och åkte hem...,
Det känns i benet nu, jag har väldigt ont så nu ska jag sova på en gång och hoppas det gått över tills imorgon!
Kram & God natt!
 

30-års fest!

Vilken lyckad fest det blev igår! :-) Vi höll till på logen på Herrgårds på Ön.
Tack för att så många ville komma och fira med mig och syrran!
 
Min älskade mamma och jag, pappa syns där i bakgrunden också! Tack för allt mina kära föräldrar! :-)
 
Vid tre imorse var det dags att cykla hemåt... FYY vad kallt det var, tur att man hade tjocktröja med sig och fick låna vantar av mamma! :-)
 
 
 
Här är alla fina presenter jag fick, plus några prydnadssaker och pengar!! Tack så mycket allihopa! :-)
 
 
 

Nya fransar

Nu slipper jag ta sprutorna i alla fall! Ska tillbaka och ta nya prover på fredag och hoppas att värdet fortfarande är bra då så jag slipper sprutorna helt nu! :-) Hoppas också att jag kan börja träna igen!! :-)

Igår fick jag nya fransar av Miranda! :-) Tack vännen, jag är så nöjd!!



Sen var vi en sväng till stan för att handla till på lördag! Nu hoppas vi på fint väder också så kommer det bli perfekt hoppas jag! :-)

Traktorsafari

Söndag igen och slut på den här veckan också.
Jag har varit hemma och varit ute i trädgården, solade lite på förmiddagen innan jag satte igång med att rensa jordgubbslandet. Jag hann nästna klart innan vi fick besök av Richard & Miranda och barnen! :-) Vi avslutade med att äta tillsammans på pizzerian. Tack för trevligt sällskap!! :-)
 
Vi avslutade dagen med grabbarnas bästa kvällsnöje! Nämligen TRAKTORSAFARI!!! :-)
Jag fick åka skytteltrafik efter Stationsvägen då killarna fick åka med när ensilagevagnarna var fulla och skulle tömmas! Tack Emanuel för att du gjorde deras dag perfekt!! Sen måste man ju kolla på hacken också när den kör några varv...Och "var är Valtran nu?" "Kolla,där kommer Fendten mamma!!" Vad roliga dom små liven är, de kan stå och titta hur länge som helst om de bara får! :-)
 
 

Hedesundarundan!

Idag har killarna sprungit Hedesundarundan, vilka duktiga grabbar vi har! Jag sprang med A och J sprang med L. De sprang hela banan och A spurtade riktigt bra!
 
Två nöjda och trötta killar efter prisutdelningen!
 
Själv skulle jag också viljat vart med och sprungit men får ju inte göra det...
Kändes inget kul att vara där och psykiskt mådde jag inte alls bra...
Egentligen är det ju fånigt men jag är en sån fruktansvärt tävlingsmänniska så det kändes...
Och alla som frågade varför inte jag skulle vara med, det var också tufft att berätta och förklara för alla...
Det är klart att alla undrar och frågar och de menar ju inget illa, men efter att berättat och förklarat tjugo gånger så var det jobbigt... Men det jobbigaste var såklart att inte vara med själv och tävla när man är där!
 
Grattis Annika Löfström som vann!! Kul att träffa dig, det är ju inte så ofta nu men alltid kul att träffa "gamla" skidkompisar som man tävlat mot och tränat med på läger och träningar! :-)

Helg och mys!

Jag har haft en städdag inne idag då solen inte ville visa sig. Skönt att få det gjort i och för sig men inget roligt när det ska göras. :-(
 
Nu har rosenhagtornsträdet slagit ut alldeles! Såå underbart fint tycker jag! Längtar tills det nya också blommar, hoppas bara att det får göra det...
 
L har nämligen lyckats brutit av det nya plommonträdet som fick sitta i jorden ynka fyra dagar...
Nu har jag landat i soffan efter denna dag, inget vidare har den varit på lite olika vis. Tog nytt prov imorse och jag hade tyvärr samma värde som förra gången... Jag blir så less, nu måste jag fortsätta med sprutor varje dag och ta 5! tabletter varje dag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte skrivit något om det här tidigare men jag har fått en blodpropp i ena vaden. Det är verkligen inget vidare, därför är jag nu sjukskriven och äter medicin. Nu vill jag först och främst veta VARFÖR jag fått det...
Nästa fredag ska jag till sjukhuset igen för att de ska börja utreda det.
Det jobbigaste är att jag har ont i benet men jag får heller inte träna än vilket också är frustrerande och jobbigt när jag är van att göra det nästan varje dag...  Jag mår inte bra av att inte få röra på mig... :-(

Besiktning och filmmys

Imorse kom mamma och hämtade mig och killarna för en sväng in till stan. Vi lämnade av mamma vid hennes jobb och så fortsatte vi till besiktningen för att hjälpa mamma & pappa och besikta deras buss. Vi fick godkänt så sen åkte vi vidare till Gävle igen och handlade present till på söndag när A ska på kalas. :-)

När vi kom hem satt vi oss i soffan och tittade på film och vilade. Mysigt och skönt att vila benet!
Nu är det sent och jag håller på att ladda upp kort för framkallning åt min kära svärmor... Men SNART är det klart och jag får sova!!
Kram & god natt!!

Sjukskriven...

Den här veckan som gått sedan jag skrev sist har väl inte varit den bästa i mitt liv precis... Jag har varit sjukskriven men inte har jag kunnat vila för det... Nej, varje dag har det varit något som jag har varit iväg på... Antingen tagit nya prover eller så har jag haft läkarbesök bokade. Både på Hälsocentralen och på sjukhuset...

Idag har jag varit fram på Hälsocentralen hela tre!!! gånger... Nu får det ta och räcka tycker jag! Är fortsatt sjukskriven i alla fall och bara det är väl inge vidare. :-(

I helgen fixade vi i alla fall en massa i trädgården. Jag köpte två nya träd när jag var till Falun i fredags, ett plommonträd och ett rosenhagtorn. De har vi planterat och så har jag satt ner lite nya blommor, en gammeldags buskros bland annat! :-)




RSS 2.0