Sista dagen innan helg!

Onsdagsmorgon och jag börjar snart jobba. Skönt att öppna på sista april så jag kan åka hem tidigt och få helg! Jag ska vara ledig tills på måndag och det ska bli riktigt skönt.

Så var det minusgrader igen också nu på morgonen... :-( Inget vidare när man vill ha sol och värme!

Kram på er och ha en bra dag!

En helg till...

Så är även den här helgen slut.

I fredags åkte jag hem tidigt från jobbet med feberfrossa och huvudvärk. Jag åkte hem och vilade men somnade direkt! Efter sex timmar vaknade jag igen men då kändes det lite bättre i alla fall. Det var bara att sova vidare hela natten och hoppas på att vara pigg på lördagen istället.

Det var jag som tur var, inte hundra pigg men ingen feber i alla fall!
Vi var hemma och tog det lugnt innan vi åkte ner till mamma och pappa och J hjälpte pappa med golvet.

Idag har vi varit till Högbo på hundutställning hela dagen. L var med men A ville helst vara hemma så han har varit hos farmor och farfar och lekt och fiskat.






Heldag på jobbet

Jag har haft en heldag på jobbet då jag började halv åtta och slutade halv nio... Vi hade möte ikväll så jag kom hem sent.

Nu är det dags att sova då jag inte känner mig pigg alls... :-( Ont i huvudet och fryser. Hoppas jag mår bättre och är piggare imorgon!

Godnatt från mig!

Löpning med sällskap

Idag åkte jag till stan efter jobbet och handlade lite, var in på Stadium Outlet och till Valbo och Ikea. Handlade lite nya handdukar, tallrikar och glas. Måste fylla på lite ibland när man har småbarn... ;-)

Sen fick det bli ett löppass och Haiwa följde med mig som sällskap. :-) Tyvärr gick det tungt att springa idag men ibland måste det ju gå sämre också för att det ska kännas bra andra gånger! :-)



Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng och vänta på att mina tre killar äntligen ska komma hem från fjällen! Som jag längtat efter dem! :-) Visst har det varit skönt att vara lite själv också men det bästa är ju naturligtvis att vara hela familjen tillsammans! <3



Kram & godnatt från mig!

Rullskidor & sol! :-)

Vilket härligt väder det var igår! :-)

Jag öppnade på jobbet igår så jag kom hem tidigt, så skönt när det är så fint ute!
Men vad konstigt det kändes att inte åka till förskolan och hämta barnen...

Jag stack ut på rullskidorna direkt jag kom hem, 12 km stakning körde jag! Så roligt det var och så bra det gick! :-) Och så skönt att bara köra i t-shirt och capri tights! :-)



Efteråt satte jag mig i solen en stund och solade. :-) Jag satt i lä och så varmt det blev. <3



Sen var det möte på skolan om hur det ska bli med förskolan i höst... Fick inte veta så mycket mer tycker jag.





PÅSK helgen

Vi har haft en mysig påskhelg med god mat och trevligt sällskap. På långfredagen var vi hos mamma & pappa hela dagen, vi hade femkamp och fick god mat. :-) Mitt lag vann femkampen,
viktigt viktigt!!! ;-)

På påskafton åkte J & killarna till fjällen tidigt på morgonen. Jag åkte till Valbo med Maria och handlade lite innan det var dags för tjejfest! :-)



Vi spelade spel, pratade och hade trevligt! Tack för att ni kom allihopa!

På påskdagen åkte jag med mamma & pappa till Dalarna för att hälsa på släkten. :-)
Vi hann it en sväng till stugan i Van och fixade iordning lite där och så var jag in på Lyko och handlade lite nytt och roligt! :-)
Det blev dock bara en snabbvisit då vi åkte hem på annandag påsk för att skjutsa morfar till Falun och vi skulle jobba dagen efter.



Ved & intervaller

 
Idag har vi haft en stor händelse för killarna här på Solsidan! Vi har fått årets ved ikväll vilket innebär att det kom en TIMMERBIL hit med den!  :-) Killarna var ute långt innan den kom för att hålla utkik och väntade ivrigt på den! 
 
Efter att den åkte tog vi en promenad ner till ön för att pappa skulle valla J's skidor tills de åker till fjällen.
På hemvägen sprang jag intervaller fram och tillbaka till J & killarna hela tiden! Jobbigt men så skönt efteråt! Det gick tungt eftersom jag fortfarande har sån träningsvärk efter passet i måndags men det tar desto mer! :-)
 

Sommardäck på!!

 
 
 
NU har jag också fått på sommardäcken på bilen! Jag åkte hem till mamma & pappa och bytte däck där eftersom det är betydligt enklare med pappas elektriska muttermaskin. :-)

Hemmadag!

Idag har jag haft en dag hemma tillsammans med killarna. Skönt att ha en extra dag ledigt efter att varit borta en vecka. Anton hade tid för 5-års kontroll på eftermiddagen så vi var iväg till BVC en sväng bara, annars var vi bara varit hemma och myst. Vi fick paket från Aclima idag i alla fall! Lite nya underställ och en t-shirt till mig.

Hemma igen!

Så skönt att vara hemma igen! :-) Det är alltid roligt att åka bort på semester men efter en vecka är det skönt att komma hem igen! :-)

Hämtade äntligen ut paketen som legat och väntat några dagar, ett nytt fodrat galonställ från Didrikson till Anton och en NY telefon till mig! :-) En Samsung Galaxy 5!! :-)


På väg hem...

Så var årets fjällvecka slut... :-(

Tråkigt men samtidigt skönt att komma hem igen. Anton saknar sin lillebror så han vill vara hemma på en gång nu när vi är på väg hemåt.

Vi har i alla fall haft det underbart härligt och skönt, även fast det bara var en dag med solsken. Vi har njutit i skidspåren och ätit en massa god mat.




Fjälltopploppet

Idag var det Fjälltopploppet här i Bruksvallarna! Jag blev så sugen att också vara med och tävla men klokt att inte starta när jag inte åkt så mycket i år! Men oj så kul det är att träffa alla igen! :-) 
Marika Sundin vann damklassen och Petter Jr Northug vann herrklassen.

På eftermiddagen var det dags för stafett! Dala-Järna mot Åsarna! Och så inspelning av "I huvudet på Gunde Svan"! "Tur" att Dala-Järna vann!! Lars Håland, Sven-Erik Danielsson & Gunde Svan tävlade mot Torgny Mogren, Jan Ottosson & Tomas Wassberg. :-)




Efter sol kommer snö...

Jag, Anton & mamma tog en tur ner till Funäsdalen och handlade lite.



Fint och soligt väder när vi åkte men när vi kom hem slog det om helt!
Snön började vräka ner totalt!!


Anton sprang såklart ut i snöovädret men kom snabbt in igen! :-)




Sol & skidor!!

Idag har vi åkt skidor och haft ett underbart väder! :-) 


Vi åkte från Walles och satte oss i solen en stund. Sen åkte jag själv till Ösjöstugan och tillbaka innan vi åkte hemåt jag med Anton i pulkan och Anneli. 3 km nedför till Bruksvallarna, hur kul som helst!! :-)


När vi kom hem åkte jag 8 km till här i Bruksvallarna, åkte totalt 23 km idag!
Så härligt!! :-)

Längdåkning <3

Igår och idag har vi åkt en massa skidor! :-)

Jag har bara åkt klassiskt eftersom jag tycker att det är bäst att träna det när man är här med så fina banor! 


Anton åker för fullt! Och vad jag tycker att det är roligt att han tycker det är så kul! :-)

Igår åkte jag med Anton först ett varv innan han åkte lite med morfar och jag åkte mot Ramundberget med Kristin. Jag åkte såklart klassiskt och hon skate.

Vad jag gillar mina nya skidor! Är kär!! :-) Så bra de går i det här föret! Helt fantastiska ruggskidor istället för att behöva kladda med klister! Och jag har bättre fäste än med klisterskidor! :-)

Idag åkte jag, Anton, mamma & pappa 2,5 km först tillsammans och så duktig Anton har blivit! Han åker uppför riktigt duktigt och nerför lika bra i fartställning och allt! :-) Det är så roligt att se hur fort han lär sig och att han gillar det! 


Sen åkte jag en stund själv och tränade.
Det vräkte ner snö hela dagen och alla hade jätteproblem med fästet, utom JAG!! :-) Körde på mina äskade ruggskidor som var kanon idag med! :-)

Efter middagen blev jag så sugen att åka mer så jag stack ut en sväng till! Men fick åka själv då.

Det var hur fint som helst, alldeles vindstilla och solen sken innan den gick ner. :-)



Det var längesen jag hade ett par Fischerskidor men dessa är min nya kärlek!

Slalom

Idag har vi varit till Ramundberget och åkt slalom.

Jag åkte med familjen Persson och Anton åkte i Lill-Ramis med morfar och mormor! :-)
Så roligt det var men det känns i benen att man är ovan i backarna. 

Jag & Kristin i liften på väg upp!

Skidåkning, skavsår & skoter

Måndag idag men det gör inget alls när man är här! :-)
Vi har åkt längdskidor i solen, här är Anton och mamma i skidspåret.

Jag åkte till Ramundberget, 8 km klassiskt men fick ringa efter hämtning när jag kom dit. :-(
Skulle åka tillbaka till Bruksvallarna men fick skavsår så det gick bara inte. Orutinerat av mig att ta fel strumpor i pjäxorna. :-(


På eftermiddagen tog jag, Anton & Kristin en skotertur till Kariknallens toppstuga! Härligt i solen och roligt!!

Mot Bruks!

Nu är vi på väg till Bruksvallarna!
Ska bli så skönt att bara vara ute varje dag och åka en massa skidor! :-)


Äntligen helg!

Så var det äntligen helg efter en jobbig arbetsvecka! Nu ska jag vara ledig 9! dagar! :-) Jag & A åker till Bruksvallarna på söndag!! 

Blond igen!

Redan torsdag igen! En arbetsdag kvar innan jag & A är lediga en vecka! Snart är vi i Bruksvallarna! :-) 
Igår var jag till Johanna och fick håret klippt och så är jag blond igen, så skönt! :-)


Nu ska jag sova vidare med killarna, ska upp tidigt imorgon då jag öppnar på jobbet. Men skönt att få åka hem tidigt när det är fredag! :-) 
Jag har fått en jobbig hosta och det river i halsen, MÅSTE bli frisk tills på söndag!!! Bara att vila och sova nu!

Kram & godnatt från mig!

Tisdag & Snö...

Inte kul imorse på väg till jobbet och det började vräka ner snö... Nu vill jag ha vår istället!

Imorgon har jag möte på jobbet sen ska jag klippa mig efter det! Det ska bli kul att åka till Johanna igen! :-) Var ett tag sen nu...


Ikväll har jag haft legobygge med killarna! :-) Vad roligt det är, bara man får ordning på alla sorters bitar så de inte ligger i samma låda både små och stora... Men det har vi också fixat iordning. 



RSS 2.0