Valborg

Sista april idag och självklart är det ISKALLT ute!!! :-(

Har varit till Sandsnäs och kollat på kasen och lyssnat på lite sång men nu är vi hemma igen då hela familjen frös så mycket!

Nu ligger vi i soffan alla fyra och kollar på tv innan killarna ska sova strax.

https://cdn1.cdnme.se/2884915/7-3/pic_51801a82e087c3199969c9bf.jpg" class="image">


Hej då!!

Här hemma har vi en liten kille som gillar hundar VÄLDIGT mycket! :-) Innan vi åker hemifrån måste man klappa Haiwa och valparna, gosa lite och så en puss såklart! :-)

Imorse när vi skulle till förskolan var det väldigt viktigt och man måste vinka till ALLA valparna var för sig... ;-) Roligt att han tycker om dem så mycket i alla fall fast det är en hel procedur innan han är nöjd. :-)


Godnatt!

Väntar på att få sova just nu, måste vänta på att tvättmaskinen ska gå klart så jag kan hänga upp tvätten innan jag får sova jag med.

Träningspasset gick riktigt bra idag, sprang en av rundorna på 40 min bara! :-) Får hoppas att jag hinner träna imorgon också så jag får träna mer, det blev ju lite lite idag. Jag ska nämligen stänga på jobbet imorgon så jag vet inte riktigt när jag kommer hem... Inge vidate att stänga på sista april inte... :-(


Träning

Nu ska jag ut på ett träningspass, LÖPNING som omväxlings skull!! ;-)
Men jag hoppas regnet ger sig snart nu...
På återseende!


Jobbarbyxor

Mina jobbarkompisar var till Ullared i helgen, jag tänkte också åka först men ställde in det då det var 30-års fest istället!
De fick med sig en liten handlingslista av mig innan de åkte och idag fick jag en påse på jobbet med lite smått och gott i! Mest strumpor och kalsonger till killarna men även ett par nya JOBBARBYXOR till Anton! Gissa om han blev glad!! :-)


Städning

Nu har jag och A varit och städat kontoret! Det är så kul att han vill följa med och hjälpa till! Han fixar torkning av golv.
 

Hundutställning

 
Idag har vi varit i Högbo på hundutställning hela familjen. Vi hade med oss Malva som vi ställde ut. Hon var jätteduktig och fick Very Good.
 
 
Killarna hade jättekul och hann med en hel del bus... ;-)
 
 
 

30-års fest!

Igår var vi på 30-års fest! Och såå roligt vi hade! :-)
Tack Annika för en jättekul och trevlig kväll!! :-)


Trädgårdsjobb

Så var klädbytardagen avklarad! Synd att det inte kom så mycket folk, jag sålde bara för 700kr... Men det beror ju på vad de som handlar är ute efter också såklart.

Killarna var över till grannarna och jobbade lite igår också! :-)


Fullspäckad dag!

Idag är det en fullspäckad dag för oss!
Klockan tio börjar klädbytardagen och sen ska vi på Annikas 30-års fest ikväll! :-)

Igår hade vi fredagsmys och Emil & Anna var här och hälsade på! :-) Det var jättetrevligt och killarna hade jättekul! :-)

Nu är det dags att kliva upp, godmorgon!!


Löpning och hagel

Har kommit hem från jobb och träning nu, sprang 1,25 h efter att jag kommit hem från jobbet. När jag sprang hemifrån var det solsken men efter en halvtimme började det blåsa och så kom det världens störtskur med hagel på det!! Det gick riktigt bra att springa idag även fast det var så konstigt väder, det var kul!

Nu ska jag laga lite mat, tacos blir det på Solsidan ikväll! :-)


Stressig kväll

Torsdag idag och det har varit en stressig kväll!

Jobbade först till 16.30 och sen åkte jag direkt hem för att hämta alla saker som jag ska sälja på klädbytardagen på lördag. Sen var det inlämning av dem 17.30... Sen vidare på föräldrarådsmöte på Nyckelpigan.

Nu sitter jag i soffan en stund innan det är dags att sova och en sista arbetsdag innan helgen! Och 30-års fest på lördag vilket ska bli jättekul!! :-)


Godmorgon torsdag

Torsdag morgon och killarna är pigga! Kan inte fatta att de är pigga och glada direkt när de vaknar, jag som är så morgontrött!!


Trött ikväll

Idag har jag såklart jobbat... Efter jobbet var jag och hämtade information angående tvättmedelsförsäljningen som A ska göra. Så är det någon som vill köpa tvättmedel och sköljmedel mm så är det bara att höra av sig! :-)

Har varit över till min kära granne Anna-Lena på sk "plastparty" ikväll. Kul att träffas!! :-)

Och fram tills nu har jag suttit och märkt klart det sista som jag ska sälja på Klädbytardagen på lördag! Har fått ihop och märkt 284 saker nu!

Så på lördag får ni komma och handla på Kommunalhuset i Hedesunda mellan 10-12!! :-)

NUU är det sovdags! Kram & godnatt!!


Spruta och sprungit!

Nu har vi kommit hem från stan, vi hade tur då vi var de sista som vaccinet räckte till! Skönt att vi fick det gjort då det var därför vi åkte till stan! :-) Jag har ont i armen nu efter sprutan men killarna i familjen känner ingenting...?! Kan det ha och göra med att jag och L blev stucken av en person och J och A av en annan??!! Vi säger så tycker jag! ;-)

Vi har även hunnit med en timme på byn! Jag sprang och J cyklade och A och L åkte cykelkärra. :-) Kul att de cyklade med mig, alltid roligare att träna tillsammans än att vara själv jämt!

Nu är det dags att sova igen då, KRAM & GODNATT!!


Mot stan

Nu är vi på väg till stan hela familjen och vilket väder det är! Det spöregnar för fullt!!
Vi ska ta varsin TBE-spruta tänkte vi ifall vi blir fästingbitna!


Äntligen!

Nu ska jag äntligen få operation!! Var till Hälsocentralen och träffade en läkare nu på förmiddagen och han skickade en remiss!
 
Så bra att äntligen få det gjort, bara jag inte måste vänta flera månader innan jag får komma dit...
Hoppas dom kan hjälpa mig med allt då också. :-)
 

Bord och skåp!

Har köpt ett bord och ett skåp ikväll!
Det kommer nog bli riktigt bra när det är klart! :-)

Leklandet

Idag har jag och killarna varit på Leklandet med Maria, Evelina och Amanda. :-) A fick det i
födelsedagspresent av dem.
 
Killarna hade jättekul såklart och lekte hela tiden. Jobbigt att hänga med själv bara! Kände att jag inte ville släppa L själv där... Lite liten är han än för att vara där tycker jag. Men han trivdes väldigt bra! :-)
 

Mys <3

Jag och killarna hade mysmorgon idag innan det var dags att åka till Leklandet att leka! :-)
 

Lördag <3

Igår hade vi en underbar dag tillsammans hela familjen! :-)
 
Vi var ute i solen på förmiddagen och jag var ute och sprang en timme också! :-) Sen var vi till Sandviken och badade tillsammans med halva Hedesunda på Parkbadet! Tack Hedesunda IF som bjöd alla medlemmar på bad!
 
  

Godnatt!!

Nu är det dags att sova så man orkar upp imorgon. Då blir det såklart träning och så ska vi åka till Sandviken och bada då idrottsföreningen bjuder alla medlemmar på bad på Parkbadet imorgon!



På väg...

Nu är vi på väg på kalas! Min kära svärfar fyller år idag så vi är på väg dit nu! Grattis!!



Ny kjol

Köpte en ny kjol av Amanda igår kväll! Så nöjd med den, tack Amanda!! :-)


Långdag

Idag har jag haft en långdag på jobbet... Började 7.30 imorse och jobbade först till 15.00. Sen var jag ut på en springtur innan det var dags för möte. Vi slutade 19.30 och sen var jag till Amanda och provade två kjolar, köpte en av dem! :-)

Nu sitter jag vid datorn och fixar lite på banksidan med fonder och pension mm... Snart är det läggdags och imorgon är det FREDAG!!


Trött kille

Imorse var det en kille som var trött!! Han somnade i soffan igen medan jag var upp och väckte L! Tur att L är pigg så fort han vaknar i alla fall. Men killarna är väldigt duktiga på morgonen, från att vli väckta så var vi på förskolan på 25 min! :-)


Jobbarkillar

Idag har killarna varit i Gysinge och jobbat! A var med J hela dagen och jag och L åkte dit när jag slutat. Såklart hade A med en traktor som han kunde lasta en massa med!


Haiwas bebisar!

Nu har Haiwas små bebisar kommit. :-) Sex stycken blev det till slut! :-) Men en fick vi ta bort då det var fel på den, tråkigt men så är det... :-(


Valpar!

Inatt har vi fått valpar på Solsidan!

Än så länge är det två små krabater som tittat ut! :-) En hane och en tik, den första kom 2.30 och den andra 3.30.

Haiwa är så duktig och vi får se hur många det blir till slut.


Nya däck

Så har ännu en dag snart gått igen... Tycker inte man gör annat än sover, jobbar, sover och jobbar...
Idag öppnade jag på jobbet igen och det var full fart ändå från början!
 
Nu ikväll har jag sprungit igen! Det är så skönt ute nu när det börjar bli varmare på kvällarna också. :)
Solade ikväll också och var in och sa hej i Station hos Amanda och Fredrik och barnen. Har bestämt mig för att vara med och sälja på klädbytardagen 27 april som Amanda har så vi pratade lite om det.
 
Nu väntar jag på mina tre pojkar som är på väg hem från stan. De har varit och fixat nya sommardäck på min SKODA! :) Sitter och kikar på lite resor till hösten, får se om vi åker då eller i februari?
 
Imorgon öppnar jag igen så det är bara att lägga sig i tid ikväll igen!
 
Kram från mig!

Två små ljus!

Nu är det två nöjda killar som sover på Solsidan!! Tack Peter för att du gjorde deras dag!! @-;--

De fick åka bärgare med Peter och köra Izobel! :-)
Och dom satt som två små ljus i hytten.


Mat!

Nu är vi hos mina kära föräldrar och hälsar på. Mamma och jag har lagat "lite" mat... Köttfärssås till ett helt kompani blev det!
Jonas och pappa är ute på vedbacken och jobbar!


Sängarna bäddade!

Nu är killarnas sängar bäddade till ikväll då de ska sova i nya rummet för första gången! Oj vad de har hjälpt till, det är såå spännande tycker dom! :-)

Får se ikväll/natt hur det går bara! ;-)


Tapetsering klart!!

NU är tapetseringen klar!!
Det blev riktigt bra och killarna är supernöjda!! :-)


Löpning idag

Avverkade ett löppass på 60 min idag, så lätt det börjar gå nu när man kommit igång med träningen på riktigt igen! :-) Hade dock Malva med mig idag igen, den här gången var hon ett bra sällskap i 30 min innan hon ledsnade och jag hade henne i släptåg de sista 30 min... Tror att hon är lat jag...


Lunchdags

Idag har vi en mys- och jobbardag här hemma. Vi håller på att tapetsera kilarnas rum men jag var tvungen att avbryta för att fixa lite lunch.


Äntligen!

NUU... Fungerar appen igen så man kan blogga enklare igen! Tack för det! :-)

Den har nämligen inte funkat sen i torsdags kväll, därav den dåliga uppdateringen från min sida. Fick slå på datorn tidigare idag för att skriva inlägget då... Jobbigt! ;-)

Langos till middag idag och till det några cider! GOTT! Och som man längtar till sommaren!! :-)

Nu är det i alla fall sovdags här på Solsidan. Tapetsering väntar imorgon!! :-)

Kram & Godnatt folks!

https://cdn3.cdnme.se/2884915/7-3/pic_5169e2c69606ee31271fc9ad.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2884915/7-3/pic_5169e2c69606ee31271fc9ad.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2884915/7-3/pic_5169e2c69606ee31271fc9ad.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2884915/7-3/pic_5169e2c69606ee31271fc9ad.jpg" class="image">


Lördag...

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Skulle vart i stan nu tänkte vi och gå på bio sen men ändrade planer med barnvakten så fick vi ställa in... :-(
 
Jag har i alla fall målat det sista och städat undan inför tapetsering imorgon! :-)
Har kommit hem från gymet nu också, fick bli det idag då vädret inte är det härligaste att springa i... Men det gick bra det också. Jag förstår fortfarande inte folk som tycker det är fullt med folk där jämt!? Idag var det så tomt, när jag kom dit var det två där som gick efter ett litet tag. Sen kom en till när jag nästan var klar.
 
Igår skulle jag ha cyklat till jobbet och hem men när jag vaknade hade jag ont i huvudet och halsen sved så jag fick ta bilen istället. :-(
 
Nu ska vi äta langos och ha myskväll hemma istället. 

Torsdag kväll igen...

Fredag imorgon igen! :-)

Idag har jag såklart jobbat, sen var jag till gymet em sväng och tränade.
Igår sprang ner på ön till mamma och pappa igen då J och killarna var där. Malva fick följa med också, kul att ha lite sällskap och det gick ÄNNU bättre igår än i förrgår! :-)

Nu måste jag sova så jag kommer upp i tid imorgon, ska nämligen CYKLA till jobbet... :-)

Kram & Godnatt!!


Målat och sprungit :-)

Tisdag och jobb från 8.00 till 16.30 idag. Blev intervjuad om mina tankar kring förskolebarns kunskap och lärande idag också, vilket jag tycker är intressant! HUR vet man att en 1-åring lärt sig till exempel...?

Jag har också målat taket och listerna i killarnas rum en gång, den sista får jag göra imorgon!

Sen sprang jag ner på ön till mamma och pappa eftersom J och killarna redan var där. Det gick så fruktansvärt bra att springa idag, såå kul!! :-) Sprang på 29 min, inte en jättebra tid men det KÄNDES jättebra!!

https://cdn3.cdnme.se/2884915/7-3/pic_51647f479606ee66b8028af4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2884915/7-3/pic_51647f479606ee66b8028af4.jpg" class="image">


Vilodag

Idag har jag en vilodag, tänkte att jag skulle och kolla hur många dagar jag tränat nu respektive hur många vilodagar jag haft... :-)
Ska ta och göra det imorgon kanske, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!
Kram & Godnatt!!


Storhandling

Idag öppnade jag på jobbet igen så det var bara att kliva upp tidigt...

Efter jobbet hämtade jag grabbarna och åkte hem och lagade mat, tacopaj blev det idag till middag! Hann grunda taket och listerna i killarnas blivande rum också. :-)

Sen åkte vi till stan och storhandlade på CITY GROSS. Alltid välbehövligt och killarna tycker att det är roligt att vara med! :-)


Löpning

Blev en löptur på eftermiddagen också. Sprang 5 km i både sol och snöväder!

Nu ska jag lägga grabbarna så de orkar upp till förskolan imorgon, tänkte jag skulle sova en stund jag med tills Jonas kommer hem från jägarexamenskursen som han har ikväll.


Söndag

Söndag idag och vi har tagit det ganska lugnt, själv sov jag till 11.00 innan jag klev upp!
Anton var och lekte hos Viktor en stund så jag gick dit när jag ätit frukost.
Hittade dem där de satt och glassade :-)


40-års fest'

Jobbade ju på Jonas H 40-års fest igår, riktigt kul och trevligt var det! :-)

Blev tillsagd att jag måste lägga ut bild på mig själv, så jag tog en när jag kom hem då jag inte hade telefonen med mig!


Godnatt!!!

Nu säger jag godnatt efter en rolig och trevlig kväll i Färnbo!!


Biltvätt

Vi passade på att tvätta bilen också då vi var i närheten av en biltvätt, varken orkar eller hinner tvätta bilen själv idag så då blev det det enklare alternativet idag!

Först måste man vänta i bilen, inte alltid så kul då det tar lite tid innan det blir vår tur... :-)


Snabbshopping

Morgonen började med att en propp gick och naturligtvis var det slut på just den sorten det skulle vara... Det var bara att ta med killarna till Ica och köpa nya, naturligtvis fungerade inte kylskåpet heller...

Sen åkte vi till Valbo på snabbshopping, handlade en top att ha ikväll. Ska servera på Jonas 40-års fest! :-)


Nya stövlar

L har äntligen fått nya stövlar. Tack Johanna för att du tipsade mig! :-)


Begravning

Började dagen redan 5.20 med att kliva upp, *gäsp* 6.00 var jag på jobbet för att öppna. Jobbade till 13.00 då jag åkte hem för att byta om och åka vidare mot Österfärnebo. 14.00 var det begravning i Österfärnebo kyrka för Elsa...
Tungt men väldigt fint!!
Sov gott nu och vila i frid!

På vägen hem hämtade vi killarna hos mina kära föräldrar då mamma hämtade dem på förskolan idag. Fick god mat där, Antons absoluta favorit: kantarellsoppa!!

Sen var jag till gymet och körde ett pass, fick nya övningar av sjukgymnasten igår som jag provade. Min svägerska Anna var också med och tränade, kul!! :-)
Men det gick väldigt tungt idag så det var inte lika kul som det kan vara.

Nu film med min älskling!!




Trött, tröttare, tröttast

Åh, tänk om jag fick ligga kvar bredvid min älskling just nu! Istället är jag på väg till jobbet, tur att det är kortdag i alla fall. Men eftermiddagen blir ju jobbig men jag kanske kan sova lite på väg till begravningen?

Kram och hej!!


Sjukgymnast och löpning

Idag har jag jobbat såklart och sedan var jag till sjukgymnasten och fick lite nya övningar för att träna upp bålen. Fick även svar på varför jag alltid haft ont i knäna, det ska också åtgärdas! :-)

Det roliga var att han hade fått svaren från ultraljudsundersökningen jag gjorde i torsdags! Tydligen var det ett bråck i alla fall, men en annan sort...!! Får se nu vad som händer... Hör jag inget i slutet av nästa vecka ska jag ringa och höra.

Har sprungit en runda ikväll också och det gick riktigt bra efter en liten stund. :-) I början var det segt och gick tungt men efter en kilometer släppte det och gick riktigt lätt! :-)

Killarna sover hos farmor och farfar inatt då jag börjar 6.00 imorgon och de inte ska behöva gå upp så tidigt. På eftermiddagen är det begravning... Blir en tung eftermiddag men det tar vi imorgon...
Kram kram!!


Härlig träning!!

Ikväll var jag på gymet igen, 80 min blev det! :-) Kom inte hem förrän 21.20...

Först sprang jag 15 min och sedan gjorde jag mitt styrkeprogram som jag fått av sjukgymnasten plus lite mer ben- och armövningar.
Sen sprang jag 20 min som avslutning.
Det gick riktigt bra att springa idag så det var roligt, alltid kul när man ökar hastigheten och lutningen och det går bra! :-)

Nu måste jag sova, börjar inte förrän 8.00 imorgon men nu är jag trött!!
Kram & Godnatt!!


Middag

Snart är middagen klar, torsk med räksås och potatismos blir det ikväll.

Det är så roligt att killarna ratar fiskpinnar men ÄLSKAR hemlagad fisk. :-)

A har precis kommit in nu för att äta, han har vart ute och kört traktor. Vad annars... ;-)


Godmorgon

Onsdag idag och soligt ute redan!
Jobbar till 16.00 idag och

Igår jobbade jag länge... Vi hade avdelningsmöte på kvällen men jag hann precis hem så jag hann se A åka i mål på serietävlingen! :-) Gissa om han var nöjd och stolt över sig själv då han slog rekord med 30 sek! :-)

Nu ska jag jobba, hörs och ses!!


Slut på helgen

Då var det slut på den här långhelgen också. Så fort det går när man har roligt! :-) Vi har i alla fall haft en underbar helg med mycket sol!

Ikväll har jag kört ett träningspass på gymet med enbart styrka. Brukar alltid springa en stund på slutet men idag cyklade jag fram till gymet och sedan hem igen plus en sväng extra, det fick räcka.
Kan inte förstå folk som klagar på att det är fullt på gymet jämt, ni är där fel tider! Ikväll var jag ensam hela tiden! :-)

Imorgon väntar en ny arbetsvecka men en kort sådan. Nu måste jag säga godnatt för ikväll! Kramar från mig!!


Pyssel

Killarna har pysselstund hos mormor och morfar nu. :-)
L målar och A klistrar i sin pysselbok.


Godmorgon

Nu säger vi godmorgon här från Solsidan!
En ny dag med härligt väder. :-)
J har åkt på jaktstig med Johan S och jag och killarna ska äta lite frukost nu.
Ha en härlig dag, det ska vi ha! :-) Kram!!!


RSS 2.0