Målat!

Idag har jag målat taket i det som ska bli killarnas rum och sen blev det en träningsrunda på cykeln. :-) Nu ska vi ner på ön och jobba så vi ses väl där då! ;-)


Loppisfynd

Stannade ju på några loppisar när vi var till Norrköping och Jämtland. :-) Bästa loppisfyndet var detta!!


Kväll..

Ikväll har jag avverkat 2 mil på träningscykeln, det var riktigt roligt förutom att det var fruktansvärd motvind efter 56:an! :-)
Sen kom Johan på besök, det ver ett tag sen vi träffade honom nu så det var jättekul! Och A pratade traktorer med honom hela tiden...!! Han är makalös att prata nu, på hemvägen från Kolåsen i lördags var han vaken och pratade konstant! hela vägen till Främlingshem då han somnade!! :-) Men det är roligt att han är så duktig att prata, nu har han börjat rimma en massa också. :-)

Vinnersjö!

Idag har vi varit till Vinnersjö och hälsat på Jens och Anna! Det var riktigt trevligt! :-) Synd att tiden går så fort bara!! Nu ska jag ut i solen lite innan den försvinner!!


Tränat x2! :-)

Nu har jag precis kommit ur duschen efter att jag har tränat. Först var jag på zumba en timme och sen sprang jag en liten runda, det blev bara 30 min idag men det får räcka för idag!
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, solade en stund på förmiddagen och sen gick vi över till grannarna och hälsade på dem en stund. Efter det städade jag uppe på förrådet där jag ska ha mitt rum sen när det blir klart. Såå fruktansvärt med onödiga saker man sparar alldeles i onödan!! Fattar inte varför jag inte kastade ALLT när vi flyttade!? Men nu ska det rensas i alla fall!! :-) Vad jag ska ha i mitt lilla rum där skriver jag mer om sen när det är klart! :-)
 
Kram från mig!!

Bältestest...

Ikväll efter att vi kommit hem har jag vart ut och sprungit med Haiwa igen. Testade så klart bältet jag köpte i Fäviken och det är verkligen superbra!!! Samtidigt som det gick fruktansvärt lätt att springa så jag är riktigt nöjd! :-) Kommer en bild också på nöjdaste killen på mässan bland alla fyrhjulingar. :-)


En helg i Jämtland!

Så har vi nu kommit hem efter några dagar i vackra Jämtland. Vi åkte som sagt i onsdags mitt på dagen och kom så fram sent på kvällen till Kolåsen. På torsdagen var J ute och fiskade och jag och killarna och svärmor var ute och gick och lekte i stugan. Sen hann jag med att springa en runda på 8 km ockaå! :-) På kvällen var vi till Kall för att titta på en musiksaga, A tyckte att det var jättebra så det var kul. Igår, fredag var vi till Fäviken på jakt- och friluftsmässan Fäviken Game Fair. :-) Trevligt och roligt hade vi faktiskt. A fick köra fyrhjuling så där var hans dag räddad. Jag handlade faktiskt hundsaker för tusen kronor!? Köpte ett bälte att ha då jag springer med Haiwa plus ett koppel till det. När vi kom hem sprang jag de 8 km igen och det gick så lätt så det var riktigt roligt! :-)


Ön!

Var som sagt på ön i tisdags! Fest innan med Annika, Carina och Linn! :) Det var jättekul men mådde som jag förtjänade i onsdags. :-( Jobbigt att åka bil i det skicket. :-(


Fest!!

Är på fest hos bästa Johan och Carina! :) God mat och gott att dricka och massa trevligt folk. :) Sen blir det ön ikväll!!


Seg och trött...

Idag har jag varit ute och sprungit en runda med Haiwa. Det gick fruktansvärt tungt, jag var seg i hela kroppen kändes det som. :( och Haiwa var ännu segare och tröttare!! Fick släpa med henne sista biten. Sen var vi till familjen Sedvall på fika, jättegott och trevligt!

 


Shopping!!

Har varit och shoppat en NY dator äntligen så den gamla inte vill starta längre... Så nu kan jag skriva från den istället och behöver inte åka till nån för att betala räkningar. :)


Svensk sommar!?

Ska detta vara SOMMAR??!! Det bara regnar och regnar ju... :( Nu får det vara nog med regn tycker jag, jag vill ha soool!! NUU..!!! Har vart ut på en träningsrunda på cykeln idag, det gick bra förutom att växlarna krånglade en gång men det löste sig. Tack Jocke för att jag fick tvätta av mig all olja hos Er!! :) Nu ska jag ta tag i badrummet uppe och röja undan alla byggsaker och städa ur och göra i ordning där inne. Kram och hej!!


Norrköping!

Nu är vi hemma igen efter en jättetrevlig helg i Norrköping hos Johan, Anna och lilla My! :) Igår blev det en sväng till Söderköping där vi åt glass i massor och idag på väg hem var vi till Magnus och Lina och deras barn och hälsade på. Jättetrevlig helg som avslutades i Vingåker och outleten där.


Ny blogg!!

Tänkte att jag skulle börja blogga lite igen, få se hur det går! :)
 
Det är redan juli och snart ska jag börja jobba igen! Jag har fått en tjänst som förskollärare i Söderfors till hösten. Samtidigt som jag var gravid och sedan föräldraledig pluggade jag in det som behövdes för att även bli förskollärare. Det ska bli kul att se hur det är att också jobba som det.
 
Idag har jag målat pärlspont som ska bli tak i killarnas rum och sen var jag ut och tränade och cyklade i 1 h 15 min.
 
 
 

RSS 2.0