Träning och sol

Imorse tog jag en träningsrunda på cykeln innan jag svängde in på gymet! Härlig start på dagen. :-)
Sen har jag vart ute i solen och njutit.

Har tvättat en MASSA kläder och hängt UTE för första gången i år!

Nu kom Håkan också så nu ska jag fixa lite fika! :-)


Påskdag och kalas!

Kalasdax igen! Idag är det min älskade man som fyller år! :-)

Han har fått jättefina presenter men allra roligast är ju att det är så många som kommit för att fira honom som vill umgås! :-)
Snart ska vi äta middag med lite trevligt främmande. :-)
A har precis slocknat i soffan med syrran och Carl-Johan! :-)


Vårblommor

Har fixat nya vårblommor nu. :-) Fick fixa lika till både mamma och syrran också! :-)


Påskmiddag

Nu är vi hos mamma och pappa och umgås och har trevligt. Vi har ätit påskmiddag och druckit gott.

På förmiddagen tog vi en promenad hela familjen till Henrik och Jeanette och deras pojkar. :-) Alltid lika trevligt att träffa dom! :-)

Anton kollar på påskriset, skulle vart lite mer färg i det bara! :-)


Angling och sol

Idag har vi haft en underbar dag på älven! Långfredagsangling och strålande sol. :-) Inte ett napp men det gör inte mig något, jag solade istället! :-)

Tränade på isen på eftermiddagen också, ett skatepass med intervaller. Härligt!! :-)

Nu är vi på väg till Österfärnebo på kalas, Jonas morfar fyller år idag! GRATTIS Anders!!


Glad Påsk

Passar på att önska alla en GLAD PÅSK!!!

Nu är det dags att göra som resten av familjen och krypa ner och sova så man orkar upp imorgon för den årliga långfredagsanglingen! :-) Fast jag hoppas på fint väder, det där med fiske är inte riktigt min grej... Tycker mest om att vara ute i solen och njuta! :-)


Ultraljud

Idag har det varit en lång dag...
Började med att jobba fram till halv två, sen åkte jag vidare mot stan och sjukhuset. Hade nämligen tid för ultraljudsundersökning av magen på eftermiddagen. :-) Nu är det bara att vänta igen och se vad jag kan få för hjälp... Hade i alla fall inget bråck som misstänktes innan.

Sen var jag till ICA Maxi och handlade lite inför helgen och kalas med mera!

Nu är vi hos mina kära föräldrar och umgås och har mysigt. Syrran och Carl-Johan kom hit idag också så och hade födelsedagspresenter med sig till Anton. Så nu sitter de och bygger lego, tror det ska bli en polishelikopter. :-)
Anton och Liam fick även varsin present från Thailand! Såå fina pikétröjor till sommaren! :-)


Resultat

Så har jag äntligen kommit hem efter jobbet! Har haft avdelningsmöte ikväll. Synd att jag missar friidrotten varje onsdag nu men det är som det är...

Lovade ju att återkomma med resultat från gårdagen. Vi kom som sagt på 6:e plats. Vi åkte på 19.19 och var 3.28 efter vinnande laget! Inte så dåligt alls faktiskt med tanke på hur lite vi åkt hittills båda två. 2.30 upp till tredje platsen hade vi bara också. Skulle varit roligt att se alla sträcktider för att jämföra med bara...

Det är så roligt att jag inte haft någon som helst tillstymmelse till träningsvärk heller idag. :-)


Snart påsk!

Påsken närmar sig nu! Har snart bara en arbetsdag kvar innan långhelgen. :-) Ska på undersökning av magen imorgon eftermiddag så det blir inte så lång dag på jobbet för min del. Hoppas bara att det går bra på sjukhuset så att de kan hjälpa mig snabbt! :-) Hoppas på operation i alla fall jag! :-)


Tävlingspremiären avklarad

Nu har jag krupit ner i sängen för att sova, är så trött efter kvällens tävling. Men det gick bra måste jag säga i alla fall, med tanke på hur lite vi åkt båda två i vinter! Roligt att killarna var med och tittade och hejade! A hade skidorna med han också och åkte lite. :-)

Vi satt och försökte räkna ut på vägen dit hur länge sen det var jag åkte en tävling. Vi kom fram till att det var nog tre! ÅR sedan... Jag fattar inte vart tiden tar vägen...

Det var i alla fall fruktansvärt roligt men väldigt jobbigt samtidigt! Vi åkte tre varv var på en bana som var 1,1 km. Nu vill jag bara tävla mer men det behövs en hel del mer träning också!

Jag skriver mer om hur det gick med tider och så imorgon. Nu ramlar ögonlocken ner av sig själva.
God natt och sov gott!!


Tävling ikväll...

Har jobbat idag, öppnade och började 6.00 (trodde jag), när jag kom dit visade det sig att jag inte började förrän 6.30... Hade kunnat sovit en halvtimme till men vad gör det!! ;-)

Har hämtat hem pojkarna från förskolan på eftermiddagen och handlat lite sen. Hämtade två par skidor hos mamma och pappa som min kära pappa vallat åt mig till ikväll!! Tack!! :-)

Nu ska vi äta mat innan vi åker mot Årsunda! Har inte tävlat på LÄNGE nu så det ska bli riktigt kul! Parsprinten ska jag och Olivia åka tillsammans. :-) Önska oss lycka till!! ;-)


Måndag igen

Ny vecka igen.
Idag blir det läggdags tidigt, har inte sovit så mycket inatt då A skulle upp och leka flera gånger inatt...

Ringde röntgenavdelningen idag och hörde efter om jag kunde få en tid snart, de hade en återbudstid nu på torsdag som jag fick! Skönt att då kolla upp det snart. :-)

Har precis bjudit mamma och pappa på tårta efter A:s födelsedag igår.


Söndagsmys

Nu ska vi njuta lite efter en riktigt hörlig helg med lite ost och kex framför tv:n och Brottet!
SÖNDAGSMYS!!! :-)


Presenter

Har en väldigt glad och lycklig 4-åring på Solsidan som sover gott just nu! :-)
Tack alla som varit här och grattat honom idag! :-)
Nya pjäxor, skidor och stavar. Massa kläder, en bilbana, en heldag på leklandet, skottkärra, radiostyrd helikopter, böcker, godis och en John Deere tröska!!


GRATTIS älskade unge!!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Antons födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!


Morgonträning

Idag var jag tidig på gymet, klockan 8 åkte jag dit. Skönt att ha träningen gjord tidigt på dagen och eftersom det varit en fullspäckad dag så var det lika bra. Och BRA gick det också!! :-) Riktigt kul!


Dagens fynd

Köpte ny jacka idag! :-)
Har kollat på en sån ett tag så idag slog jag till. :-)

Handlade lite smått och gott på IKEA också och en ny våg som mäter fettprocent, vattenprocent och benmassa i kroppen. Ska bli spännande att se om det händer något efter lite träning.


Shopping

Idag har jag varit med min kära mormor, moster och mamma på shopping! :-)
Alltid lika kul att åka på shoppingtur tillsammans. :-)


FREDAG!!! :-)

Fredag igen!
Jobbar till tre idag och ska träna direkt när jag kommer hem. Killarna blir hämtade av farmor på förskolan.

Igår var jag ju med A på "4-års kontroll"!! Så roligt han tyckte att det var! :-) Det roligaste han tyckte var att titta på bokstäver, synkontrollen! Sen skulle han tala om vad färgerna hette, det blev på engelska det!!! :-)


Godmorgon!!

En ny dag, öppnar på jobbet idag så det var bara att kliva upp 5.00! I eftermiddag ska jag följa med A på "4-årskontroll", gissa om det är någon som är stolt över det! ;-) Nu är det bara prat om att han fyller 4 år!! :-)

Igår var jag på jobbet mellan 7.30-19.30... Vi hade kvällsmöte så när jag kom hem var det nästan bara att sova. Orkade inte träna så det får bli mer av det idag istället!!
Hoppas jag får tid för undersökningen snart nu också, börjar bli lite irriterad nu när man inte hör något från dem...

Kram och hej!!


Snö, snö och åter snö...

Vilket väder det varit idag... Snöat från och till HELA dagen! Jag som älskar snö måste faktiskt säga att jag är nöjd nu! Nu behöver det inte komma mer snö, jag vill ha vår snart nu istället!! 😃

Idag har jag jobbat som vanligt och sedan hämtat killarna på förskolan. Sen hem och fixa mat och så vidare till elljusspåret, A åkte serietävling! 😃 Och han ringde till morfar och sa att han skulle komma dit och titta. 😃

Själv hann jag till gymet en sväng efter det så nu sitter jag nyduschad och äter kvarg med Fun light! Tack för tipset Malin!! 😃
Dags att sova nu så fort som möjligt, upp och jobba imorgon och sen har vi möte på jobbet imorgon kväll.
Kram och godnatt!!


Mot jobbet

På väg till jobbet nu, har lämnat killarna på förskolan. Nu har det nästan slutat snöa i alla fall, jag tycker verkligen om snö men nu räcker det. Fortsätter det så här kommer vi ha snö kvar till midsommar...

Ikväll är det serietävling, A har pratat om det hela morgonen! :-)


Ny vecka igen!

Så var det måndag igen!
Idag har jag haft en vilodag, känns att det behövdes nu efter att ha tränat sju dagar i rad.

Idag jobbade jag sent och stängde, imorgon blir det bättre tider då jag börjar 8.00 och slutar 15.00. :-) Sen blir det serietävling för A och träning för mig. :-)

Här är ett kort från helgen då A åkte skidor! :-)


Vila i frid

Vila i frid Elsa...

Hoppas du har det bra nu och inte behöver ha ont längre.
Js mormor dog i fredags... :-(


Solig helg

Vilken härlig helg vi haft! Fint väder och vi har varit ute hela dagarna! :-)

I lördags var vi ju vid Kvillanudden och igår var jag ute och åkte skidor en stor del av dagen. Jag åkte på älven och så fint det var!! :-)


Mar. 16, 2013

Idag har vi varit ute i solen hela dagen!
Vi var ett helt gäng vid Kvillanudden som grillade korv och åkte pulka! Härligt med fint väder och trevligt sällskap! :-)

Nu ikväll blev det 1,5 h på gymet. Körde mitt program plus 30 min löpning på slutet. Det gick riktigt bra så det var kul!

Nu ska jag äta lite innan det blir soffan resten av kvällen!


Fredagsmys

Nu har vi fredagsmys, jag och mina pojkar! :-)

Jag jobbade till 17.30 idag så jag kom hem rätt sent. Sen åkte jag direkt till gymet för att köra ett pass. Idag var det ett löppass som stod på schemat. Sprang plus att jag körde programmet jag fått av sjukgymnasten. Känns lite löjligt med ett så litet program med så simpla övningar men det är bara att bita ihop och göra det. Hoppas att jag får en tid för ultraljudsundersökning snart nu... Blir less på att gå och vänta och att det inte händer något... :-(


Tankar

Idag går mina tankar till alla Er som haft en jobbig begravning.

@-;-- Vila i frid Rose-Marie @-;--


Skate intervaller

Ikväll har jag kört skate intervaller. Gick bra förutom att det var så fruktansvärt kallt... Och kärvt nåt så hemskt...!

Nu kollar killarna på hockey och jag äter lite mellanmål!


Godnatt!

Nu säger VI godnatt för idag!


Antons strömming

Ikväll var det A som lagade mat, stekt strömming och potatismos! Han tycker det är kul att hjälpa till i köket. :-) Synd bara att jag INTE klarar av att äta strömming...

Mina kära föräldrar var här ikväll på fika också. :-)

Igår var det serietävling och A åkte såklart! Han tycker det är så roligt och det tycker jag är så kul!!!
Han åkte riktigt bra också, han är så duktig. Han slog sitt rekord med sex minuter!! :-)


Beställning

Beställde en sån här nu ikväll, bra till sommaren då man kan göra om den till cykelvagn också! 849 kr var priset den här veckan så jag passade på nu innan veckan är slut!

Nu ska jag sova, ska visserligen inte upp och jobba imorgon men efter den här helgen är jag galet trött och slut i kroppen.
Sov gott, det ska jag göra! :-)


Friska och pigga igen

Nu så är vi pigga och friska igen! :-) Härligt!!

Vi har varit ute på en långpromenad i solen idag och grillade korv till lunch här hemma i åskanten. Vi hade jättemysigt! :-)

Vi blir hemma imorgon också eftersom det ska gå 48 h innan man inte är smittbärare längre.


Mello med Anton

Har precis bytt sängen mot tv-soffan för att titta på mellon med A! Han har väntat hela veckan på Sean Banan och "En riktig jävla schlager".

Jag har legat HELA dagen och sovit från och till, detta är verkligen det värsta jag varit med om när det gäller magsjuka... :-(

Köpte en ny vårmössa till A igår, redan populär då den suttit på huvudet större delen av dagen!! :-)


Magsjukan from hell...

Så har magsjukan from hell intagit huset. :-(

Haft en riktigt vidrig natt och dag. J började igår kväll, sen följde A efter i natt och sen var det min tur fram på morgontimmarna... L har klarat sig hittills.

Har levt på blåbärssoppa, cola, imodium och vätskeersättning hela dagen mellan toalettbesöken... BLÄ!!! :-(


Helg igen!

Fredag kväll igen, eller natt kanske man ska säga nu!
Igår var det jobb hela dagen och sen var jag hemma med killarna. Hann inte med att träna nånting så veckans vilodag fick bli igår.

Idag har det varit jobb och sen vidare till gymet för ett pass där. Sen åkte vi till mamma och pappa och bjöd dem på plankstek! :-) Så gott det var!!

Nu har jag städat lite och sanerat hundskit... Ingen höjdare direkt en fredagskväll om man säger så... :-(


Pannkaka är gott!

Killarna älskar pannkaka och idag hade vi turen att farmor lagade det åt oss! :-)

Anton följde med farfar till skördaren sen så hans kväll är räddad medan jag åkte till elljusspåret och körde ett träningspass. Det kändes ganska bra men tiden var riktigt bra så det var kul!
J och L var ute på en kvällspromenad med hundarna samtidigt, perfekt att klara av alla måsten samtidigt så vi kan mysa tillsammans hela familjen resten av kvällen. :-)


Godmorgon ONSDAG!

Så var vi halvvägs i arbetsveckan igen!!
Klockan är 6.10 och jag sitter på jobbet och skriver lite då det inte kommit några barn än.

Efter jobbet ska jag hämta pojkarna och hem och mysa med dem! :-)

Så blir det träning ikväll också såklart, det är så roligt nu när man kommit igång ordentligt! :-)


Tisdag och trött

Idag har jag varit trött hela dagen och nu ska jag sova igen... Börjar 6.00 imorgon igen så det är verkligen dags att sova NU!! :-)

Ikväll har vi varit vid elljusspåret hela familjen. A ville åka serietävling och han tyckte det var jättekul! :-) Jag åkte med honom och han pratade konstant hela tiden!! Men han är duktig för att vara så liten. :-)

Jag åkte själv sen också men det blev ett skatepass igen då jag inte hann kladda med en massa klister. Och pappa var ju inte hemma...! ;-)

God natt!!


Fy...

Vad less jag är nu... Men nu har jag gjort allt jag kan i alla fall! Skönt, men det blev sent innan jag är hemma igen nu.

Killarna blev hämtade tidigare av farmor på förskolan idag och den var de ute och åkte spark och skoter med farmor och farfar. Jag åkte till gymet efter jobbet och tränade där, har fått ett skavsår så jag kunde inte ut och springa idag.
Kram och godnatt!!


Barr och kvistar

Var till elljusspåret nu och provade att åka där också men det gick inte alls att åka då stormen igår kväll/natt gjort att det är ÖVERFULLT med kvistar och barr i hela banan. :-(

Det fick bli en löprunda i solen istället. Det var skönt det med och det gick riktigt bra! :-)


Skare

Har varit till älven nu och provat att åka skidor. Det gick inget vidare då skaren inte höll. :-(
Men vädret är det inget fel på i alla fall!
Ska åka till elljusspåret nu och prova där istället.


Vasaloppet

Nu är det vasaloppsmorgon! Mysigt! :-)


Lördag kväll

Igår eftermiddag/kväll var vi hos Johan och Carina och hälsade på, J, jag och L. A var ju med farmor och farfar på rally hela dagen och sen skulle han sova där! Så roligt att han kommer på det själv och vill göra det! :-)

Vi kollade på hockeyn och sen åt vi pizza och satt och pratade och hade jättetrevligt! :-)

Jag och L följde med Carina och Totte en sväng till fåren också.


Shopping

Idag har jag och L varit och shoppat lite. Det blev två par jeans, en bikini och en sporttopp till mig och så tre par byxor till A.


Kanonpass!!

Har kört ett skatepass idag igen. :-

Det gick riktigt bra och kul var det!! :-) Blev 15 km totalt men tog tid på 7,5 km. Körde på 22:10, en snittid på 2:55 min per kilometer!! :-) Är riktigt nöjd!!

Sen kom killarna och hämtade mig vid spåret och A åkte också! :-) Det är så kul att han också tycker att det är roligt att åka skidor! :-)

Nu har vi bakat egen pizza som vi ska äta, gott!!


Helg!!

Nu har jag helg!! :-)

Har precis kommit hem från jobbet då jag hade turen att sluta tidigt! Perfekt nu när stafetten precis har börjat.

Sen ska jag åka lite skidor själv också tänkte jag.

Härligt med lite sol!!


RSS 2.0